PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Mercats municipals

Hi ha parades lliures!

Vols una parada al mercat de la Creu Alta, Merinals, Torreromeu, Campoamor o Centre?

La forma d’accés a la titularitat d’una parada o local als mercats municipals és mitjançant concurs públic o traspàs. Actualment, donat que no hi ha previst fer cap concurs públic, la forma d’accés és la llicència d’ús i ocupació.

Quant costa?

La taxa de tramitació de la llicència és de 55,83 euros. A més cal pagar, quan es concedeix la llicència, una fiança, i, trimestralment, una taxa de manteniment, l’import de les quals varia en funció de la dimensió de la parada

Què passa si finalment es convoca concurs públic?

Si el titular de la llicència d’ús de la parada hi continua interessat, s’haurà de presentar al concurs. En aquest cas, no tindria preferència sobre els altres concursants, atès que es tracta d’un concurs públic.

On em puc assessorar?

En el cas de nous emprenedors, es recomana l’assessorament tècnic de l’Oficina d’atenció a l’empresa i a l’autònom/a de Sabadell (Vapor Llonch).

A més, des de la Diputació de Barcelona, a través del projecte Reempresa/Mercats Municipals, fomenten la transmissió de parades de mercat en funcionament i disponibles i posen a disposició dels interessats una sèrie de recursos i materials. Si us trobeu en alguna d'aquestes situacions, podeu consultar aquí la informació d'aquest projecte.

On puc tramitar la petició o obtenir més informació?

Posant-te en contacte amb la secció de Mercats de l’Ajuntament

Dades de contacte:

tel.: 93 745 31 83

adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.