PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Kit digital

Publicada la primera convocatòria del programa Kit Digital per a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors. S’ha iniciat el dia 15 de març pel primer segment, empreses d’entre 10 i 49 treballadors, la segona convocatòria serà pel segment d’entre 3 i 9 (es preveu que es publiqui al juny/juliol), i una tercera pel segment de menys de 3 empleats (es preveu que es publiqui al setembre/octubre).

L'Ajuntament de Sabadell farà una formació adreçada al sector del Comerç i la Restauració, una al juliol i una altra a l'octubre. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha publicat la convocatòria d'ajuts destinats a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital.

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d'aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d'estar inscrites al cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Els ajuts d'aquesta convocatòria estan destinats a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat i es concediran de forma directa i amb l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi en disposició crèdit suficient. 

L'import màxim d'ajut per beneficiari serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és del 15 de març a les 11:00 h fins el 15 de setembre a les 11:00 h.

Per a més informació cliqueu al següent enllaç

Diptic kiturgencia sueltes page 0001

Diptic kiturgencia sueltes page 0002

Diptic kiturgencia sueltes page 0003

Diptic kiturgencia sueltes page 0004

Així mateix, el divendres 4 de març de 12:30 a 13:30 h. es va organitzar juntament amb el Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, una sessió en línia de presentació del Kit Digital. NOVETAT: S'ha publicat la presentació AQUÍ.

L'objectiu és poder explicar el detall del programa i resoldre tots els dubtes que hi pugui haver perquè el programa arribi al màxim d'empreses, pimes i professionals autònoms de la província de Barcelona.

Podeu inscriure-us a la sessió mitjançant aquest formulari i seguir la presentació en el nostre canal de YouTube.

NOVETAT: 2a Webinar Kit Digital, publicat AQUÍ