PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

Jornades de bones pràctiques en el marc dels Plans d’Igualtat a les empreses i entitats socials a Sabadell

AAFF SABADELL IGUALITÀRIAEl 24 i el 25 de març s'organitzen les Jornades de bones pràctiques en el marc dels Plans d’Igualtat a les empreses i entitats socials a Sabadell, on es donaran a conèixer accions que s’estan duent a terme a les empreses i entitats social a Sabadell a favor de la igualtat de gènere i el respecte a la diversitat sexual. Les jornades estan obertes a empreses, entitats, professionals i ciutadania en general.

Les jornades seran en línia, de 16 a 18h, i cal fer inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ja us podeu descarregar el programa complet de les jornades en format vertical o horitzontal.

Estan organtizades per l'Ajuntament de Sabadell, Ateneu Cooperatiu, Cambra de Comerç de Sabadell, CCOO, CIESC, PIMEC, Plataforma Vàlu i UGT; amb el suport de la direcció general d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Aquesta és una activitat en el marc del programa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, enguany dedicat a les dones joves i treballadores.