PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un Servei d’Atenció Ciutadana que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell. En aquesta oficina, el ciutadà o ciutadana pot entregar, retirar o consultar tant un objecte perdut com una documentació extraviada.

Què cal fer quan es troba un objecte?

El més recomanable quan es troba un objecte és entregar-lo a les dependències policials on es confecciona un acte de recollida amb les dades de la persona que ho ha entregat i un número de registre amb el qual, passats 6 mesos, es podrà reclamar l’objecte com a nou propietari mitjançant una instància a l’Ajuntament.

Què passa quan es perd un objecte?

Si en el que s’ha perdut hi consten les dades del seu propietari (una cartera amb documentació) i estan actualitzades, la Policia Municipal procedeix a posar-se en contacte amb el propietari via telefònica o per correu postal per informar de la tinença de l’objecte. A més, a qualsevol tràmit se li assigna un número d’expedient que permet una localització o una consulta més ràpida.

Durant quant de temps es guarda un objecte?

Qualsevol objecte perdut es guarda a les dependències de la Policia Municipal durant 6 mesos, passats els quals es procedeix a la seva destrucció sempre que no pugui ser d’utilitat per altres persones necessitades.

Com contactar

  • Horari: 7 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres
  • Telèfon de contacte: 937453261
  • Direcció: Pau Claris, 100, Sabadell