PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Servei d'atenció a la víctima

Servei d'atenció a la víctima

Atenció personalitzada de les problemàtiques derivades de la violència de gènere i de la violència relacionada amb la discriminació, l’odi o la intolerància per aspectes religiosos o ideològics.

Llegir més

Unitat Canina

Unitat Canina

És una unitat formada per 4 gossos i 3 instructors i pionera a Espanya ja que els gossos que la formen han estat adoptats de gosseres i/o protectores i ensinistrats per a realitzar treball policial.

Llegir més

Consells de seguretat

Consells de seguretat

La prevenció és l'element més important per evitar robatoris o accidents, aqui trobareu un llistat amb consells que us seran d'ajuda.

Llegir més

Unitat de Vigilància Rural

Unitat de Vigilància Rural

La Unitat de Vigilància Rural està destinada a la vigilància dels espais naturals de la ciutat i s'encarrega de controlar i tenir cura de la superfície forestal i agrària de Sabadell.

Llegir més

Objectes perduts

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un servei ciutadà que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell i està dirigit a posar a la seva disposició aquells objectes trobats i/o recuperats.

Llegir més

Educacio viària

Educacio viària

Activitat educativa amb l’alumnat dels centres educatius. La prevenció i l’educació com a recurs per millorar la mobilitat i el respecte normatiu com a eix vertebrador per garantir la seguretat de conductors i vianants.

Llegir més

Policia Municipal

Adreça: Carrer de Pau Claris, 100,
08205, Sabadell
Telèfon: 092 - 900 112 092
Fax: 93 745 32 69
Correu:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: Servei permanent 24h

 

 

 

  • "#INFOPMS 🛴 Quan vas amb el teu vehicle de mobilitat personal (VMP) la teva seguretat és el més important: ❌ Fer ús del 📲 ❌ Fer servir 🎧 ✅ De nit, cal anar amb llums o roba i elements reflectants #Sabadell #SeguretatViària #PatinetElèctric "

  • "#INTERVENCIÓPMS🚓Aquest matí hem col·laborat amb @bomberscat en l'extinció d'un incendi en un habitatge, al c. de la Garrotxa, amb una víctima mortal. El foc ha cremat una de les estances. @mossos s’ha fet càrrec de la investigació. També ha intervingut @semgencat. #Sabadell"

  • "#RECOMANACIONSPMS ⚠️ Estàs a punt de sortir de 🏠 i penses 🤔 com torno de seguida i és de dia, segur que no passarà res! Malauradament, de vegades passen coses 👉 Mai t'oblidis de tancar la 🚪amb 🔑. #Sabadell #LlarSegura "

També et pot interessar...