PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Servei d'atenció a la víctima

Servei d'atenció a la víctima

Atenció personalitzada de les problemàtiques derivades de la violència de gènere i de la violència relacionada amb la discriminació, l’odi o la intolerància per aspectes religiosos o ideològics.

Llegir més

Unitat Canina

Unitat Canina

És una unitat formada per 4 gossos i 3 instructors i pionera a Espanya ja que els gossos que la formen han estat adoptats de gosseres i/o protectores i ensinistrats per a realitzar treball policial.

Llegir més

Consells de seguretat

Consells de seguretat

La prevenció és l'element més important per evitar robatoris o accidents, aqui trobareu un llistat amb consells que us seran d'ajuda.

Llegir més

Unitat de Vigilància Rural

Unitat de Vigilància Rural

La Unitat de Vigilància Rural està destinada a la vigilància dels espais naturals de la ciutat i s'encarrega de controlar i tenir cura de la superfície forestal i agrària de Sabadell.

Llegir més

Objectes perduts

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un servei ciutadà que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell i està dirigit a posar a la seva disposició aquells objectes trobats i/o recuperats.

Llegir més

Educacio viària

Educacio viària

Activitat educativa amb l’alumnat dels centres educatius. La prevenció i l’educació com a recurs per millorar la mobilitat i el respecte normatiu com a eix vertebrador per garantir la seguretat de conductors i vianants.

Llegir més

Policia Municipal

Adreça: Carrer de Pau Claris, 100,
08205, Sabadell
Telèfon: 092 - 900 112 092
Fax: 93 745 32 69
Correu:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: Servei permanent 24h

 

 

 

  • "⚠️ El cap de setmana ja és aquí 🙆‍♀‍🙆‍♂‍, molta precaució al conduir 🚗🏍️, RECORDA evitar fer-ho desprès d'haver consumit 🍻🍷 ➡️Que la teva alegria no faci entristir a ningú #SeguretatViària "

  • "🐶ℹ️ Recorda que si vols passejar amb gossos potencialment perillosos pel carrer cal: 👉Que vagin lligats amb corretja curta 👉Que portin morrió 👉Que qui el porti disposi de la corresponent llicència #convivència #Sabadell "

  • "⚠️Conductors, quan estacioneu el vostre cotxe🚗, molta precaució a l'obrir la porta, obriu "a l'holandesa": utilitzant la mà dreta 🖐per obrir, així podreu veure millor si venen altres vehicles. #seguretatviària "

També et pot interessar...