PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Servei d'atenció a la víctima

Servei d'atenció a la víctima

Atenció personalitzada de les problemàtiques derivades de la violència de gènere i de la violència relacionada amb la discriminació, l’odi o la intolerància per aspectes religiosos o ideològics.

Llegir més

Unitat Canina

Unitat Canina

És una unitat formada per 4 gossos i 3 instructors i pionera a Espanya ja que els gossos que la formen han estat adoptats de gosseres i/o protectores i ensinistrats per a realitzar treball policial.

Llegir més

Consells de seguretat

Consells de seguretat

La prevenció és l'element més important per evitar robatoris o accidents, aqui trobareu un llistat amb consells que us seran d'ajuda.

Llegir més

Unitat de Vigilància Rural

Unitat de Vigilància Rural

La Unitat de Vigilància Rural està destinada a la vigilància dels espais naturals de la ciutat i s'encarrega de controlar i tenir cura de la superfície forestal i agrària de Sabadell.

Llegir més

Objectes perduts

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un servei ciutadà que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell i està dirigit a posar a la seva disposició aquells objectes trobats i/o recuperats.

Llegir més

Educacio viària

Educacio viària

Activitat educativa amb l’alumnat dels centres educatius. La prevenció i l’educació com a recurs per millorar la mobilitat i el respecte normatiu com a eix vertebrador per garantir la seguretat de conductors i vianants.

Llegir més

Policia Municipal

Adreça: Carrer de Pau Claris, 100,
08205, Sabadell
Telèfon: 092 - 900 112 092
Fax: 93 745 32 69
Correu:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: Servei permanent 24h

 

 

 

  • "ℹ️🕰️ Aquesta matinada canviem d'hora: 3h 👉 2h Tindrem una hora més per dormir 😴 ! Aquesta hora extra no val per fer 🍻, ni reunions de + 6 🧍🏼‍♀️🧍🏼‍♂️, ni estar fora de casa sense 😷, ni molestar el descans de les veïnes i veïns 😤 Ens hi juguem molt! #Sabadell #EvitemRebrots "

  • "📢Treballem cada dia per reduir la corba de contagis ℹ️📊🚔 I estem actuant per garantir que es compleixen les mesures de prevenció Necessitem la col·laboració de tothom 🙏: fem-ho bé, #Sabadell! #EvitemRebrots #DistanciaMansMascareta "

  • "ℹ️📢⚠️Molta precaució amb l'episodi de contaminació atmosfèrica. Tingueu present els consells👇 twitter.com/Aj_Sabadell/st…"

També et pot interessar...