PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Presentació del “Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell” per ajudar a les persones en recerca de feina

Dilluns 14 de juny, a les 11.30 h

   Via: telemàtica 

L’Ajuntament de Sabadell estrena un nou instrument per facilitar a les persones en recerca de feina localitzar aquelles entitats locals que poden acompanyar-les en el procés d’orientació professional o accés al mercat de treball. Es tracta del “Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell” en el marc de “Sabadell Pla COVID-19. Mesures per superar la crisi”

Atès que la compareixença es duu a terme per mitjà de l’aplicació Google Meet, els mitjans que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència i facilitar una adreça electrònica que possibiliti la connexió. 

Per tal de confirmar assistència, cal adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte RP Mapa d’orientació laboral i borses de treball de Sabadell i recordar també incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: dilluns 14 de juny
Hora: 11.30 h

Hi assistirà:

  • Montse González, tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell

Afegir al teu calendari