PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

L'Ajuntament | Govern | Pla Actuació Municipal (PAM)

 

PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el full de ruta de l’acció del Govern, el document on es plasmen els principals projectes i eixos estratègics a desenvolupar a partir de les actuacions més rellevants.

El Pla d’Actuació Municipal 2023-2027  concreta els seus compromisos en quatre grans eixos.

Totes les atuacions incloses en aquests eixos, estan alineades amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, aprovada per Nacions Unides, com a full de ruta global per avançar cap al desenvolupament sostenible.

PAM 2023-2027 (PDF)

ELS EIXOS

 

Pla d'Actuació Municipal 2023-2027

Pla d'Actuació Municipal 2023-2027

El PAM 2023-2027 gira a l’entorn d’aquelles línies d’actuació de competència municipal que es consideren estratègiques per assolir els objectius del present mandat, incloent accions específiques sobre les quals estructurar el necessari retiment de comptes.

      

L'Ajuntament al dia

L'Ajuntament al dia

L’Ajuntament al dia son les eines de les que l’ajuntament es dota per a poder fer que la ciutat funcioni, son totes aquelles actuacions més internes que permeten tant l’execució de les diferents accions com la millora continuada de la pròpia institució.

Més informació

El PAM i l’Agenda 2030

El PAM i l’Agenda 2030

Un dels aspectes fonamentals que s’han tingut en compte a l’hora d’elaborar el PAM ha estat l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, aprovada per Nacions Unides el 2015. Així cadascuna de les actuacions del PAM està vinculada amb algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Més informació

Retiment de comptes

Retiment de comptes

El retiment de comptes, que constitueix un element fonamental per a l’estructura del PAM, es concretarà mitjançant l’elaboració anual de l’informe de seguiment respecte l’estat de les principals línies d’actuació.

Més informació