PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Jornada de debat “La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'Arc Metropolità”

Dimecres 9 de juny, a les 11 h

Telemàtic


El proper dimecres es celebrarà la jornada de debat "La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'arc metropolità". Durant la sessió, que es podrà seguir en streaming, es presentarà l'estudi Segregació urbana i desigualtats intermunicipals, elaborat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona per encàrrec de l'Ajuntament de Mataró.

Tot seguit, a partir de les conclusions de l’estudi, es realitzarà un debat entre els alcaldes i alcaldesses de l’arc metropolità. Aquest debat comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Dia: dimecres, 9 de juny

Hora: 11.00h

Els mitjans que vulguin seguir la jornada poden inscriure’s en el següent enllaç:

Inscripcions: http://bit.ly/InscripcioCATpostcovid

Programa de la jornada

La jornada es portarà a terme a Ca l’Alier. Centre d’Innovació Urbana (carrer de Pere IV, 362. Barcelona). Els mitjans que hi vulguin assistir de forma presencial o prendre imatges han de confirmar assistència adreçant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant mitjà, nom dels assistents i telèfon de contacte.

Afegir al teu calendari