PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Presentació del document enriquit que aborda la recuperació de Sabadell després del coronavirus

El passat maig es va presentar el document elaborat per l’Ajuntament que serveix com a punt de partida del debat de ciutat on s’han de concretar les accions que contribuiran a la recuperació de Sabadell un cop superada la situació d’emergència sanitària. Durant els darrers dos mesos s’han fet reunions de treball amb entitats de la ciutat i grups municipals per elaborar aportacions i modificacions de les propostes inicials. Dijous 23 de juliol, a les 13 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació del document després de les primeres aportacions.

Atès que la compareixença es portarà a terme a través de l’aplicació Google Meet, els mitjans que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència i facilitar una adreça electrònica que possibiliti la connexió. Serà a través d’aquest adreça on rebran l’enllaç de connexió.

Per tal de confirmar assistència, cal adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte “Confirmació RP document postcovid” i recordar també incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: Dijous 23 de juliol
Hora: 13.00 h

Hi assistirà:

  • Marta Farrés, alcaldessa
  • Regidors del govern municipal
  • Representants d'entitats econòmiques i sindicats

Afegir al teu calendari