PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Presentació del Mes de l’Emprenedoria

L’Ajuntament de Sabadell promou el Mes de l´emprenedoria amb la col·laboració de Voluntaris en Assessoria Empresarial VAE, Cambra de Comerç Sabadell, xarxa  empresarial ONION, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Teixint Sabadell, Banc Sabadell, Microbank-La Caixa, ESDI, Parc de Recerca UAB (PRUAB), Gremi Fabricants de Sabadell, Centre Metal·lúrgic, Ajuntament de Barberà del Vallès, Ajuntament de Castellar del Vallès, Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Diputació de Barcelona.

Es tracta d’un esdeveniment amb l’objectiu principal d’oferir durant novembre de 2021 un conjunt d´activitats adreçades a  totes les persones emprenedores que estiguin a punt d´iniciar un nou negoci o l´hagin iniciat recentment. Per mitjà de cursos de formació, tallers, xerrades de sensibilització o un fòrum d´emprenedoria, entre d´altres activitats, es vol donar suport conjuntament a l´emprenedoria i impulsar la creació d´empreses al territori i atraure talent emprenedor.

  • Data: dimecres 27 d'octubre
  • Hora: 12.00 h
  • Lloc: Fira Sabadell (Pl. de la Sardana, 7, Sabadell)

Hi assistiran:

  • Montse González, tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu i regidora de comerç
  • Representants de les entitats participants

Afegir al teu calendari