PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Presentació del projecte de la residència per a gent gran Sabadell – Parc Central

Demà dijous, 7 d’abril, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, presentaran el projecte de residència i centre de dia Sabadell – Parc Central. La Generalitat finançarà amb els fons Next Generation EU la construcció d’aquest nou equipament públic, que s’ubicarà en sòl cedit per l’Ajuntament.

La roda de premsa tindrà lloc a les 12.15h al costat del solar que acollirà la futura residència (c. de Diego Almagro, 42, al costat del Complex Parc Central). L’acte es podrà seguir presencialment i de forma telemàtica a les xarxes de Drets Socials: canal de Youtube, twitter i facebook.

Abans de la roda de premsa, Cervera i Farrés celebraran una trobada a porta tancada amb membres de la Plataforma d’Entitats per a la Residència Sector Sud de Sabadell.

Prèviament, a les 10h la consellera farà una visita a l’Ajuntament de Sabadell, on celebrarà una reunió de treball amb l’alcaldessa i altres membres de l’equip municipal. A les 10.30h tindrà lloc una rebuda institucional i signatura al Llibre d’honor.

Data: dijous 31 de març
Hora i lloc:

10.30h rebuda institucional a l’Ajuntament i signatura al Llibre d’honor

12.15h Roda de premsa a la vorera del solar que acollirà la futura residència (c. de Diego Almagro, 42)

Hi assistiran:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell
  • Violant Cervera, consellera de Drets Socials
  • Representants del consistori i de la Plataforma per a la Residència del Sud

Afegir al teu calendari