PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Clausura de la primera Setmana del llibre de Sabadell

Demà dimecres, 30 de novembre, tindrà lloc la clausura de la primera Setmana del llibre SBD. L’acte començarà a les 19.15 h i anirà a càrrec de l’alcaldessa, Marta Farrés, i de la pianista Laura Andrés, que intervindrà amb una peça musical a les 19.45 h. 

Abans de l’acte de clausura, a les 17.15 h, el “Talent SBD”, un grup format per diversos escriptors i escriptores de la ciutat, presentarà les seves obres. A les jornades hi participaran Jordi Serrano Blanquer, Elisabet Jané, Jordi Campoy, Manel Aljama Garcia, Maria Assumpta Redondo, Jordi Roca, Maria Rosa Aragay, Xavier Vidal Alemany, Núria Albertí i Xavier Gual.

La Setmana del Llibre s’ha dut a terme entre els dies 24 i 30 de novembre amb l’objectiu de donar a conèixer el talent literari local i català. Es tracta d’una setmana que ha estat plena de presentacions, conferències, música i lectures dramatitzades. La cita ha comptat amb la participació d’una cinquantena d’escriptors i escriptores i diverses personalitats vinculades al món de la cultura.

Data: dimecres 30 de novembre

Hora: 19.15 h

Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)

Hi assistirà:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell
  • Laura Andrés, pianista

Afegir al teu calendari