PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Ple de constitució del nou Ajuntament

Dissabte 17 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc el Ple constitutiu de la nova corporació municipal. L’acte es podrà seguir en directe per Internet a través del web municipal:

Sala de Premsa: Atès el caràcter especial d’aquesta sessió plenària i tenint en compte l’aforament limitat del Saló de Plens, l’Ajuntament de Sabadell posarà a disposició dels mitjans de comunicació, interessats a assistir-hi i prèviament acreditats, la Sala de Premsa, des d’on es podrà seguir tot l’acte.

En el cas dels mitjans gràfics, prèviament acreditats, podran accedir al Saló de Plens, de manera puntual per prendre imatges des de les tarimes laterals per tal de no interferir en les imatges que s’estiguin enregistrant.

L’alcaldessa atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzi l’acte.

Durant tota la sessió, l’Ajuntament anirà actualitzant constantment, amb imatges noves, que seran accessibles des del compte de Flickr:

https://www.flickr.com/photos/premsasabadell/albums/72157709076504083

Acreditacions: Els mitjans que vulguin assistir-hi, han de confirmar assistència prèviament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 745 31 18. Les acreditacions ja es poden recollir al Departament de Comunicació. El mateix dissabte, caldrà venir amb anterioritat, a les 10:30 h, a recollir les acreditacions qui no ho hagi fet ja.

Data: dissabte 17 de juny
Hora: 12 h
Lloc: Sala de Premsa de l’Ajuntament (pl. Sant Roc, 1, 2n pis)

Afegir al teu calendari