PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Espectacle inaugural de Sabadell, Capital de la Cultura Catalana 2024

El proper dissabte, 24 de febrer, a les 19 h, tindrà lloc l’espectacle inaugural de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2024. L’acte se celebrarà a la plaça de l’Argub, i serà d’accés gratuït i obert a tothom.

Sota el lema “Som capital, som cultura”, l’espectacle inaugural comptarà amb la participació de més d’una trentena d’intèrprets i col·lectius i més de 200 artistes per posar de manifest la vivacitat cultural de la ciutat.

L’Orquestra Simfònica del Vallès, Juan Manuel Cañizares, Flashy Ice Cream, 31 FAM, els Brodas Bros, Adrià Aguilera, Marina Prades, Vicenç Esteve, Rosa Renom, Mariona Ribas, Mireia Vilapuig, Laia Brugarolas, Mercè Martínez, Roc Casagran, Marta Tricuera, Pol Roselló, Òscar Muñoz, Lluís Campmajó, Plàcid Garcia Planas i Manel Rosés seran alguns dels artistes i col·lectius que hi participaran. També hi prendran part Joventut de la Faràndula, Teatre Sant Vicenç, Oriol Sabaté, Castellers de Sabadell, elements i figures de la cultura popular de Sabadell, la Coral de Belles Arts, PAX- Cor de Cambra, Orfeó de Sabadell, Cor Praeludium, Conservatori de Sabadell i Cor Jove 9Songs.

Tot plegat, dirigit per l’Albert Gonzàlez, amb la col·laboració del periodista Plàcid Garcia-Planas. La direcció musical és d’Adrià Aguilera, la direcció tècnica d’Arnau Maymí, l’escenografia de Francesc Bonsfills i la producció de Marta Venancio.

  • Data: Dissabte 24 de febrer
  • Hora: 19 h
  • Lloc: Plaça de l’Argub, al Parc de Catalunya

Afegir al teu calendari