PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Roda de premsa per presentar la Memòria de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell corresponent al 2019

El proper dimarts, 2 de juny, a les 12 h tindrà lloc una roda de premsa telemàtica en la qual s’explicaran els eixos principals de la memòria anual de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, corresponent a l’exercici 2019.El proper dimarts, 2 de juny, a les 12 h tindrà lloc una roda de premsa telemàtica en la qual s’explicaran els eixos principals de la memòria anual de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, corresponent a l’exercici 2019.


Atès que la compareixença es portarà a terme a través de l’aplicació Zoom,  els mitjans que hi  vulguin assistir ens haurien de facilitar una adreça electrònica o un número de mòbil per fer-los arribar l’enllaç. Serà a través d’aquest mitjà, on  poc abans de la roda de premsa, se’ls farà arribar, a fi de poder establir la connexió. 


Per tal de confirmar assistència, cal adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte “Confirmació RP Memòria Síndica” i recordar també incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: Dimarts 2 de juny
Hora: 12 h

Hi assistirà:

  • Eva Abellan, Síndica de Greuges de Sabadell

Afegir al teu calendari