PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Presentació de les primeres actuacions que s’impulsaran dins els programes de l’àmbit Gran Via-Ripoll i el de Projecció de la Ciutat

Divendres 18 de setembre, a les 12.00 h

Via telemàtica


Divendres, 18 de setembre, l’alcaldessa, Marta Farrés, i la portaveu del grup municipal de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, presentaran les primeres accions que es portaran a terme en el marc dels programes de Transformació urbana de l’àmbit Gran Via-Ripoll i el de Projecció de Ciutat. 

Els mitjans podran prendre imatges d’ambdues a les 11,30 al pont de la Gran Via amb el carrer de les Tres Creus . Posteriorment es farà la roda de premsa, a les 12 del migdia.

Atès que la compareixença es portarà a terme mitjançant l’aplicació Google Meet, els mitjans que hi vulguin assistir hauran de confirmar l’assistència i facilitar una adreça electrònica que possibiliti la connexió. Serà per mitjà d’aquest adreça en què, poc abans de la roda, rebran l’enllaç de connexió.

Per tal de confirmar l’assistència, cal adreçar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte “Confirmació RP Programes Gran Via i Projecció Ciutat” i recordar d’incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: Divendres 18 de setembre
Hora: 12.00 h

Hi assistirà:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell
  • Lourdes Ciuró, portaveu del grup municipal de Junts per Sabadell

Afegir al teu calendari