PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Inauguració del Pessebre de la Ciutat, demà dissabte, a la plaça de Sant Roc

Dissabte, 12 de desembre a les 17 h


  Plaça de Sant Roc


Demà dissabte s’inaugurarà el Pessebre de la Ciutat, situat a la plaça de Sant Roc. L’acte no és obert al públic, comptarà amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat establertes per la normativa actual.

El pessebre, elaborat per l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, es podrà visitar fins al dimecres 6 de gener. Compta amb il·luminació pròpia, que s’encendrà durant l’acte, per la qual cosa, fins que no s’acabi la inauguració, l’enllumenat de Nadal de la façana de l’Ajuntament estarà apagat.

Es tracta d’un pessebre monumental de 360 graus, elaborat per l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell. Les figures que inclou tenen una alçada d’1,25 m i un acabat especial per poder romandre al carrer. El pessebre es podrà visitar respectant totes les mesures de control i de seguretat, amb l’objectiu d’evitar qualsevol tipus d’aglomeració.

Paral·lelament, al vestíbul de l’Ajuntament hi haurà instal·lada una maqueta del Pessebre de la Ciutat, la qual també es podrà visitar.

D’altra banda, la Mostra de Pessebres que any rere any organitza l’Agrupació de Pessebristes aquest any incorpora una novetat motivada per la pandèmia. Així, per evitar aglomeracions, no s’està a la seu de l’Acadèmia Catòlica del carrer de Sant Joan, sinó que les 36 escenes que en formen part queden distribuïdes en comerços i llocs emblemàtics de la ciutat. La mostra, que compta amb la col·laboració de diverses associacions de comerciants, es podrà veure fins al dissabte 9 de gener.

Data: Dissabte, 12 de desembre de 2020
Hora: 17.00 h
Lloc: Plaça de Sant Roc

Hi assistiran:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell
  • Francesc Bartolomé, president de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell
  • Quartet musical

Afegir al teu calendari