PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Sabadell inicia l’era de l’aviació elèctrica a Espanya

El proper dimecres, 22 de juny, l’Aeroclub Barcelona-Sabadell realitzarà el primer vol d’un avió elèctric a Espanya. La presentació comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, representants de l’Aeroclub i l’Aeroport.

L’Aeroclub i la seva ATO (Authorized Training Organisation) Barcelona Flight School han incorporat a la seva flota la primera aeronau amb propulsió elèctrica. Es tracta del model Velis Electro, el primer avió elèctric certificat per l’Agència Europea de Seguretat Aeronàutica. Es tracta d’un avió biplaça, 100% elèctric, destinat principalment a la formació de pilots. La seva arribada al mercat representa una autèntica revolució per als aeroclubs i les escoles d’aviació en el context de la transició mediambiental.

La presentació d’aquesta aeronau es farà al costat de la rèplica de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya del Blériot XI, primer avió que va fer un vol documentat a Espanya, pilotat per Julien Mamet a l’Hipòdrom de Can Tunis, Barcelona, l’any 1910.

Els periodistes que vulguin accedir a la presentació han d’adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a l’atenció de Paco Gil, tot indicant-hi Nom i Cognoms, DNI i matrícula del vehicle (en cas que hagi d’accedir a l’àrea restringida).

Data: dimecres 22 de juny

Hora: 09.30 h

Punt de Trobada: Lloc de control de seguretat de l’Aeroport de Sabadell

 

    Afegir al teu calendari