PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Clausura de la primera Setmana del llibre de Sabadell

Dimecres, 30 de novembre, a les 19.15 h

Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)


Demà dimecres, 30 de novembre, tindrà lloc la clausura de la primera Setmana del llibre SBD. L’acte començarà a les 19.15 h i anirà a càrrec de l’alcaldessa, Marta Farrés, i de la pianista Laura Andrés, que intervindrà amb una peça musical a les 19.45 h. 

Abans de l’acte de clausura, a les 17.15 h, el “Talent SBD”, un grup format per diversos escriptors i escriptores de la ciutat, presentarà les seves obres. A les jornades hi participaran Jordi Serrano Blanquer, Elisabet Jané, Jordi Campoy, Manel Aljama Garcia, Maria Assumpta Redondo, Jordi Roca, Maria Rosa Aragay, Xavier Vidal Alemany, Núria Albertí i Xavier Gual.

La Setmana del Llibre s’ha dut a terme entre els dies 24 i 30 de novembre amb l’objectiu de donar a conèixer el talent literari local i català. Es tracta d’una setmana que ha estat plena de presentacions, conferències, música i lectures dramatitzades. La cita ha comptat amb la participació d’una cinquantena d’escriptors i escriptores i diverses personalitats vinculades al món de la cultura.

Data: dimecres 30 de novembre

Hora: 19.15 h

Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)

Hi assistirà:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell
  • Laura Andrés, pianista

Afegir al teu calendari