PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Xerrada Viva el Amor del Bueno de la divulgadora Isabel Duque, “La Psico Woman”, en el marc del Dia Internacional de les Dones

Dimecres 20 de març, a les 16.30 h

 Auditori Pere Quart (c. de Lacy, 11)


Dimecres, 20 de març, tindrà lloc la xerrada “Viva el Amor del Bueno” a càrrec de la sexòloga i divulgadora Isabel Duque, des del seu alter ego “La Psico Woman”. La sessió, organitzada per l’Ajuntament en el marc del Dia Internacional de les Dones,  constarà d’una primera part de monòleg i d’una posterior interacció amb el públic jove.

La xerrada tindrà lloc a les 17 h a l’Auditori Pere Quart (c. de Lacy,11). Mitja hora abans, a les 16.30 h, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.

Amb més de 5 anys d’experiència a xarxes socials, “La Psico Woman” explica qüestions relacionades amb sexe, identitat de gènere, feminisme i relacions afectives, amb un llenguatge proper a les persones joves.

L'objectiu de la xerrada és donar claus concretes per prevenir les violències masclistes. Es parlarà d’emocions, masculinitats diverses, construcció del model social de l’amor, prevenció de l’assetjament, acceptació de la diversitat, etc.

Data: Dimecres 20 de març
Hora: 16.30 h Atenció a mitjans
Lloc: Auditori Pere Quart (c. de Lacy, 11)

Afegir al teu calendari