PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

Inauguració de l’exposició Ordre i Desordre del Món. Col·lecció d’Art Banc Sabadell / Museu d’Art de Sabadell

Dijous 4 d'abril, a les 19 h

 Museu d’Art de Sabadell (c. del Doctor Puig, 16)


Dijous, 4 d’abril, en el marc de la Capitalitat Cultural de Sabadell 2024, s’inaugura l’exposició Ordre i Desordre del Món. Col.lecció d’Art Banc Sabadell / Museu d’Art de Sabadell. La mostra posa per primera vegada en diàleg dues de les col·leccions d’art més destacades de la ciutat, la col·lecció del Museu d’Art de Sabadell amb obres d’artistes locals i la col·lecció d’Art Banc de Sabadell que, a banda de creadors sabadellencs, inclou també artistes nacionals i internacionals.

L’exposició Ordre i desordre del món, amb el comissariat d’Alexandra Laudo, presenta una extensa selecció d’obres d’art modern i contemporani que posen de manifest com l’art s’ha relacionat amb la voluntat humana de conèixer la realitat sensible, d’interpretar-la i definir-la, i com, alhora, també ha cercat qüestionar, subvertir, sobrepassar i reinventar els principis d’ordenació i sistematització amb què, des de les diferents disciplines acadèmiques, s’ha intentat generar un saber sobre el món i sobre l’existència.

Ordre i desordre del món reuneix gairebé una setantena d’obres de més de quaranta artistes que ens conviden a entendre l’art com una destrucció creativa, i com una creació que destrueix.

Data: Dijous 4 d’abril
Hora: 19 h
Lloc: Museu d’Art de Sabadell (c. del Doctor Puig, 16)

Hi assistirà:

  • Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell

  • Josep Oliu, president de Banc Sabadell

  • Carles de la Rosa, regidor de Cultura

  • Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell

  • Montse Corominas, directora de la Col·lecció d’Art Banc Sabadell

  • Alexandra Laudo, comissària de l’exposició

Afegir al teu calendari