PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

01
Febrer
2022

El Servei de Mediació Comunitària “Surt al carrer” i atén 199 persones al llarg de la setmana del Dia Europeu de la Mediació

El Servei de Mediació Comunitària “Surt al carrer” i atén 199 persones al llarg de la setmana del Dia Europeu de la Mediació

Per commemorar el Dia Europeu de la Mediació, del 17 al 21 de gener, el Servei de Mediació de l’Ajuntament ha sortit al carrer per donar-se a conèixer i fomentar la mediació i la cultura del diàleg com a eina per a la resolució de conflictes.

Al llarg d’aquests dies, les tècniques municipals del Servei de Mediació han estat a diferents punts de la ciutat (Torre-romeu, la Creu Alta, Campoamor, Ca n’Oriac, Centre i a l’Eix Macià) informant sobre el servei i resolent dubtes a la ciutadania sobre la mediació, el seu funcionament o com sol·licitar una intervenció.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda pels veïns i veïnes que s’hi han acostat. En total s’han atès 199 persones; algunes s’han apropat a la carpa municipal per explicar les seves problemàtiques i valorar la possibilitat d’acollir-se a una mediació per resoldre-les; altres simplement han mostrat el seu interès per la mediació i el seu funcionament. Tot plegat, la iniciativa ha estat molt ben valorada i ha servit per donar visibilitat a la mediació i a un servei municipal que molts ciutadans i ciutadanes encara desconeixen. La campanya “Surt al carrer” ha repercutit en un augment de sol·licituds de mediació i informació els dies posteriors.

El Servei de Mediació municipal intervé a sol·licitud de les parts, en conflictes comunitaris diversos (sorolls, fums, dificultats de relació, etc), per tal que les persones implicades arribin a acords que els permetin millorar la seva relació veïnal. També intervé en conflictes familiars i escolars.

Per contactar amb aquest servei municipal es pot fer trucant al 93 745 31 72 o enviant un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Categories Districtes, Servei de Mediació, Drets de la ciutadania, Participació ciutadana Tags Dia Europeu de la Mediació, servei municipal de mediació