PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

23
Juny
2017

A partir del dilluns 26 de juny es poden comprar les entrades anticipades per la festa de reobertura de la Bassa

Les entrades es podran comprar a les taquilles de la Bassa entre les 10 del matí i les 7 de la tarda

El proper dilluns 26 de juny es posaran a la venda les entrades de la festa d’obertura de la Bassa, que se celebrarà el proper 30 de juny. Les entrades es podran comprar a les taquilles de la Bassa entre les 10 del matí i les 7 de la tarda, aprofitant que és el primer dia d’obertura de l’equipament. D’aquesta manera i, atès que l’accés és limitat, també es podrà tenir un millor control del nombre d’assistents.

La festa de reobertura de l’equipament al públic, a la qual també s’ha convidat a esplais i casals, comptarà amb l’actuació del grup musical SP3, el grup musical del Super 3 des de les 11 del matí i fins a les 12,30 h. del migdia.

Les activitats es reprendran a 2/4 de 5 de la tarda amb una classe d’aquazumba i una mica més tard, cap a 2/4 de 6, amb una classe d’aquadynamic. Totes dues activitats estaran coordinades per les Piscines Municipals Joan Serra.

Al vespre, a partir de les 19,30 h, s’ha previst l’actuació del grup sabadellenc Soulament Soul. En aquesta franja horària l’accés serà gratuït i es permetrà el bany fins a 2/4 de 10 de la nit.

Al matí del mateix dia 30, les taquilles estaran obertes a partir de les 9 del matí i a partir de les 9.30, els banyistes ja podran entrar a l’aigua.