PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

07
Juliol
2021

Adhesió de les piscines a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de l’11 de juliol

Activitats a la Bassa, piscines municipals Joan Serra, CN Sabadell, Club de Tennis i Cercle Sabadellès

Adhesió de les piscines a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de l’11 de juliol

L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, el diumenge 11 de juliol, a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. S’hi han organitzat activitats relacionades a diferents piscines de la ciutat: la Bassa, Les piscines municipals Joan Serra, el Club de Tennis, el Cercle Sabadellès i el Club Natació Sabadell.

 

La Bassa

A la Bassa es muntarà un espai promocional per vendre productes (tovalloles, samarretes, gorres) des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia. Els diners que es recullin es donaran a la FEM. Durant tot el matí es farà promoció de la campanya i s’animarà la gent a nedar en solidaritat amb la Fundació. A les 12, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, acompanyada de membres del Consistori visitaran la Bassa, convidaran a tothom a fer un salt simbòlic a la piscina en favor de la campanya.

Piscines Municipals Joan Serra

Les PM Joan Serra s’han adherit a la campanya com cada any i posaran a la venda productes de la campanya Mulla’t. Els usuaris podran nedar i sumar metres per l'esclerosi. A les 12 h es proposarà un salt per l'esclerosi a la piscina petita.

Cercle Sabadellès 1856

Entre les 10 i les 18 hores es reservarà una part de la piscina exterior per als socis i sòcies que vulguin col·laborar fent metres nedant. Durant les setmanes prèvies, s’està fet venda de productes de la campanya així com difusió a través de les xarxes socials i canals de comunicació del club.

Club de Tennis Sabadell

L’entitat tindrà un espai dedicat a la venda dels productes de la campanya per a la recaptació de fons, on també es podran fer donatius. Per tal d’adaptar la campanya a les particularitats de l’entitat, es donarà a la campanya 0,50 € per cada ace dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

Club Natació Sabadell

Al matí, de 10 a 2, a les dues instal·lacions del CNS, els socis i sòcies podran fer les seves aportacions a les recepcions. D’altra banda, només en aquesta franja es permetran entrades puntuals i els 10 € de cada entrada es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Categories Cultura i esport, Esports, Salut Tags Cercle Sabadellès, club de tennis, Club Natació Sabadell, Fundació Esclerosi Múltiple, la Bassa, mulla t per esclerosi múltiple, Piscines Municipals Joan Serra