PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

22
Novembre
2021

Adjudicades les obres de renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Sant Oleguer i de Merinals

Adjudicades les obres de renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Sant Oleguer i de Merinals

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació de les obres per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Sant Oleguer i dels camps de futbol del recinte esportiu de Merinals. Els treballs tindran un pressupost  global d’adjudicació de 339.499,23 euros € i un termini d’execució de 45 dies per al camp de Sant Oleguer i de dos mesos per al d’Arraona-Merinals, respectivament.

Els treballs al camp de futbol de Sant Oleguer els farà l’empresa Sports and Landscape, SL, amb un pressupost d’adjudicació, IVA inclòs, de 124.630,83 €. Pel que fa al camp dels Merinals, les obres les farà Fieldturf Poligras, SA, per un import de 214.868,40 euros.

En ambdós equipaments el projecte estableix els treballs de retirada de la sorra i el cautxú dels terrenys de joc. Tot seguit es retirarà la gespa artificial existent i es revisarà l’estat de la subbase i si és necessari es realitzaran treballs de reparació de la planimetria. Així mateix, caldrà revisar la làmina de drenat existent per garantir la seva durabilitat.

Es procedirà al subministrament i instal·lació de la gespa artificial de 60 a 55 mm d'alçada, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol, gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat.

Per últim, es faran els marcatges d’ambdós camps de futbol, incloent els dos transversals de F7 en el camp gran, així com la col·locació de porteries i repàs de les xarxes dels parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.

L’actuació s’emmarca en la voluntat municipal d’adequar i millorar les instal·lacions esportives municipals i incrementar la qualitat dels serveis per a la pràctica esportiva de la població en general. En el cas concret d’aquests dos camps, es dona resposta a la demanda d’ús de camps de futbol amb paviment de gespa artificial tant per a la pràctica de l’esport formatiu com de competició.

Categories Esports Tags camps de futbol, Junta de Govern Local, Merinals, Sant Oleguer