PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

11
Juny
2019

Comença la temporada d’estiu a les piscines municipals

S’amplia el servei de la línia 15 d’autobús per connectar més hores la Bassa amb el centre de la ciutat

Comença la temporada d’estiu a les piscines municipals

La temporada d'estiu 2019 de les piscines municipals comença el divendres, 14 de juny. Així, les piscines de Ca n'Oriac i Cal Marcet estaran obertes de dilluns a diumenge de 10 a 19.30 h i fins al 6 de setembre; i les piscines de Campoamor i Olímpia, fins a l’11 de setembre en el mateix horari. Per la seva banda, la Bassa obrirà portes uns dies més tard, el 19 de juny, i romandrà oberta fins a l’1 de setembre.

Pel que fa als preus, n’hi ha de diferents per entrada individual o de grup, segons l’edat i els dies, i també abonaments individuals, de 10 visites o abonaments familiars. Els menors de 4 anys no paguen entrada.

D’altra banda, a partir del 19 de juny i fins a l’1 de setembre, període d’obertura de la Bassa, la línia d’autobús urbà L15 ampliarà l’horari del servei durant més hores i també dies, ja que funcionarà els festius amb la denominació F15. La línia tindrà una freqüència de 30 minuts tots els dies de la setmana i un recorregut circular, amb inici i fi a la parada de la Bassa - Anella Esportiva. La línia prestarà servei de 8.30 a 20.30 h tots els dies de la setmana, de manera que queda cobert tot l’horari d’obertura de la Bassa (de 10 a 19.30 h), ja que la primera expedició arribarà 60 minuts abans que obri (donant servei als casals que arriben uns 45’ abans de l’obertura) i l’última expedició sortirà a les 20 h, 30 minuts després que tanqui.

Venda d’entrades i inscripcions a cursets

La venda d’entrades de totes les piscines es pot fer de manera anticipada i per mitjà d’internet. Les entrades es podran adquirir tant des del mòbil com des de qualsevol dispositiu electrònic. L’objectiu és reduir les cues d’accés a les piscines en les hores punta, especialment a La Bassa. Les entrades i tota la informació de les piscines municipals es podran trobar a labassa.cat i sabadellpiscines.cat.

Enjogassa’t

Aquest estiu, a més, repetirà per quart any l’Enjogassa’t, que en l’edició de l’any passat va comptar amb 3.780 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys de 37 entitats diferents de la ciutat. Aquest programa lúdico-esportiu ajuda en el desenvolupament dels infants mitjançant l’educació en el lleure i també permet gaudir d’esports alteratius i atletisme indoor, així com inflables i l’opció de refrescar-se amb canons d’escuma. Enguany l’Enjogassa’t es durà a terme entre el 26 de juny i el 12 de juliol, com una de les propostes a les que podran optar els casals i grups d’esplai de la ciutat.