PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

18
Desembre
2020

Comencen les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Can Rull

Comencen les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Can Rull

El camp de futbol de Can Rull comptarà l’any vinent amb la gespa artificial renovada, després de més de 10 anys d’ús intensiu. Aquesta setmana han començat les obres de renovació del paviment actual, que va entrar en funcionament el 2009 i que ha exhaurit la vida útil. El pressupost de les obres ascendeix a 147.629 euros i anirà a càrrec de la societat Sports and Landscape, SL.

Ahir van visitar els treballs l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el president del Club de Futbol Unión Can Rull Rómulo Tronchoni, Carlos Murciano. Tal com ha explicat l’alcaldessa,

amb aquesta actuació fem un nou pas per garantir la qualitat de les instal·lacions esportives de la ciutat, en aquest dels camps de futbol que estem millorant a diferents barris”.

El camp municipal té unes dimensions de 105 x 63 metres. El projecte preveu els treballs de retirada de la sorra i el cautxú. Tot seguit es retirarà la gespa artificial existent i s’emmagatzemarà en rotllos per poder reutilitzar-la. Un cop retirat el paviment, es revisarà l’estat de la subbase i si és necessari es realitzaran treballs de reparació de la planimetria. Així mateix, caldrà revisar la base elàstica i la làmina de drenat existent per garantir la seva durabilitat.

Es procedirà al subministrament i instal·lació de la gespa artificial de 40 a 45 mm d'alçada, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol, gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat.

Per últim, es faran els marcatges de camp de futbol principal de F11 i dos transversals de F7, així com la col·locació de porteries i repàs de les xarxes dels parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.