PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

19
Gener
2021

El camp de futbol de Ca n’Oriac disposa ja d’un edifici de vestidors ampliat i renovat

El camp de futbol de Ca n’Oriac disposa ja d’un edifici de vestidors ampliat i renovat

El camp municipal de futbol de Ca n’Oriac compta ja amb un edifici de vestidors totalment renovat i ampliat, per atendre amb suficiència les necessitats d’aquest equipament.

Les obres es van adjudicar a Izer Ingeniería y Economía, SL, i es van interrompre a causa de la situació generada per la pandèmia. Els treballs han consistit en crear un vestuari que se suma als cinc ja existents. El cost de les obres ha estat de 218.946 euros.

Complementàriament a l’obra, s’ha instal·lat un contenidor que fa les funcions de magatzem de material esportiu.

Atès el gran volum de persones que visiten la instal·lació, i amb la voluntat de donar resposta a la demanda de l’entitat U. D. Sabadell Nord, el projecte inclou l’habilitació de serveis higiènics amb accés directe des de l’exterior a l’espai ocupat pel magatzem en l’extrem est de l’edifici. S’han fet serveis per a homes i dones, amb un cancell comú. Són un reforç dels ja existents a l’interior de l’edifici en la part oberta al públic.

Aquesta actuació forma part del programa municipal per millorar la pràctica del futbol mitjançant l’adequació i millora dels equipaments.

Categories Cultura i esport, Esports Tags camp de futbol de Ca n’Oriac, esports, vestidors