PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

27
Març
2014

El camp de futbol de la Roureda ja té gespa artificial

També s’està actuant al camp de Torre-romeu i tot seguit s’intervindrà als camps de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener, completant

El procés de millora del camp de futbol de la Roureda arriba a la fase final. Ara com ara, a la instal·lació esportiva ja és visible la gespa artificial, que constitueix l’element central de la millora que s’hi està portant a terme. La renovació de l’equipament s’emmarca en un projecte més ampli que inclou la col·locació de gespa artificial a un total de quatre camps: el ja esmentat, el de Torre-romeu, que actualment també està en obres, i els de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener. El global de l’actuació comportarà una inversió de gairebé 1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona. Avui l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, han visitat el camp de futbol de la Roureda, acompanyats pel president del FC Roureda, Juan Ramón Izquierdo, per veure “in situ” el desenvolupament dels treballs.

L’alcalde de Sabadell ha destacat que després de

tants anys esperant la millora del camp, ara cal aprofitar aquest moment no només per rellançar l’entitat, sinó per traslladar el missatge de l’esforç que fan les juntes de les entitats esportives per oferir activitats”. L’esforç de l’Ajuntament en la millora dels equipaments esportius és el nostre recolzament a un teixit associatiu molt important, i l’apertura de les entitats esportives permet que acabin sent un referent al territori”.

Josep Ayuso ha explicat que les obres del camp de La Roureda i de Torre-remou 

estan en diferents punts d’execució, perquè totes dues obres tenen les seves peculiaritats, però en un mes podrien estar acabades. I un cop s’acabin aquests dos camps s’iniciaran els treballs de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener, que podrien finalitzar entre setembre i octubre de 2014.

Juan Ramon Izquierdo, president FC Roureda, ha afirmat que “això comença a tenir forma, es veu de color verd i emociona” perquè poder jugar amb gespa “és un altre món, sobre tot pels nens és el millor per poder fer els primers moviments”.

Les obres a l’equipament del carrer de Rialb, que es van iniciar al novembre, han comportat fins ara els treballs d'enderroc adients i de la tanca de l’espai, així com els moviments de terres de delimitació i murs de contenció del nou recinte, que ha ampliat el terreny de joc. També s’han configurat les xarxes soterrades de recollida d'aigües i instal·lacions, millora del terreny i la capa sub-base. Així mateix, s’han fet totes les actuacions necessàries per col·locar la gespa artificial, que ja és visible. Ara resta pendent completar l’asfalt de l’espai perimetral, instal·lar les baranes, tancaments, instal·lacions d'enllumenat  i equipament esportiu.

Quan finalitzin els treballs a la Roureda i Torre-romeu, s’iniciaran les millores als altres dos equipaments contemplats al projecte. S’espera, així, que la totalitat de l’actuació als quatres camps estigui enllestida al mes de setembre, amb la previsió que tots els equips beneficiats per aquesta inversió puguin començar la temporada 2014-2015 als seus equipaments de referència.

La col·locació de gespa artificial al camp de la Roureda suposarà més de 550.000 euros; el cost de la intervenció al camp de Torre-romeu serà de prop de 400.000. A Can Puiggener s’hi invertiran gairebé 464.000 euros i a Can Deu, més de 375.000.

Amb l’actuació s’unificaran les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres. Així mateix, i juntament amb la instal·lació de la gespa, es millorarà el tancament del perímetre dels camps i es col·locaran nous para-pilotes. També es millorarà la il·luminació dels equipaments i l’entorn dels terrenys de joc.

Amb aquests projectes, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. S’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Categories Cultura i esport, Esports Tags ajuntament, esports, futbol, Roureda