PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

25
Gener
2023

El Gimnàs Municipal acull les competicions de gimnàstica artística del Jocs Esportius Escolars

El Gimnàs Municipal acull les competicions de gimnàstica artística del Jocs Esportius Escolars

L’adequació del Gimnàs Municipal com a equipament esportiu idoni per a la gimnàstica artística permetrà que aquesta disciplina torni a formar part dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu Sabadell en conveni amb l’Ajuntament per la ciutat de Sabadell.

El retorn de la gimnàstica artística al programa dels Jocs Escolars està motivat per l’augment de participació a la comarca, fet que es veu afavorit amb el condicionament de l’equipament municipal, que serà la seu de les competicions, i la implicació de l’entitat Sabadell Gimnàstic Club, que gestiona el gimnàs i col·laborarà en la part tècnica i logística de l’organització.

Els Jocs Escolars de Gimnàstica artística consta de 4 competicions, els dissabtes 4 de febrer, 4 de març, 22 d’abril i per últim el 27 de maig. De les 3 primeres competicions, puntuaran les 2 millors posicions de cada participant i equip per fer la classificació comarcal. La quarta jornada serà una trobada final, sense caire competitiu i en format d’exhibició com a comiat de curs 22-23.

Estan convocades les categories de Pre-benjamí fins a Juvenil de 4 nivells (nivell A, nivell B i Open i Masculina). La competició està prevista en horari de matí a partir de les 9 hores. Per la primera competició del 4 de febrer, hi ha una participació prevista de 145 gimnastes, la majoria femenina, tot i que també hi haurà participació masculina. Destaca el nivell B amb 99 gimnastes inscrites.

Les 3 entitats de la comarca que participaran el dia 4 són: Sabadell Gimnàstic Club (Sabadell), Nou Art Gimnàstic (Sentmenat) i col·legi la Vall (Sabadell). També està prevista alguna esportista de l’Associació Gimnàstica de Masquefa que pertany al Consell Esportiu de l’Anoia i farà l’activitat amb el Consell Esportiu Sabadell.