PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

30
Gener
2014

El procés per col·locar gespa artificial al camp de futbol de la Roureda avança segons el previst

També s’està actuant al camp de Torre-romeu i tot seguit s’intervindrà als camps de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener

El procés de millora als camps de futbol de la Roureda i Torre-romeu continua endavant. Les actuacions van complint terminis i s’espera que estiguin finalitzades els propers mesos. Tot plegat s’integra en un projecte més ampli que inclou la instal·lació de gespa a un total de quatre camps: els dos ja esmentats i també els de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener. El global de l’actuació comportarà una inversió de gairebé 1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona. Avui el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha visitat el camp de la Roureda, acompanyat pel president del FC Roureda, Juan Ramón Izquierdo, altres representants de la Junta Directiva i el Secretari de l’Associació de Veïns del barri, Juan Artero, per veure el desenvolupament dels treballs que s’hi estan portant a terme.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde,

hem volgut dotar aquest camp de les mides reglamentàries de 100 x 60. Parlem d’una obra civil complexa, amb grans moviments de terra i un desplaçament al llarg i ample. Tot el que són tancaments es renoven i aprofitem per remodelar els accessos i sortides de les instal·lacions. Es tracta d’unes obres d’envergadura que comportaran una important millora d’aquest equipament.

Al camp de la Roureda, les obres van començar al novembre passat. Fins ara s'han fet els treballs d'enderroc adients i de la tanca de l’espai, així com els moviments de terres de delimitació del nou recinte, que ampliarà el terreny de joc, i la xarxa de recollida d'aigües.

Ara s'estan construint els murs de contenció del perímetre modificat del recinte esportiu, per desprès continuar amb la millora del subsòl i la col·locació de la subbase de suport de la gespa artificial, per completar amb la instal·lació de baranes, tancaments i equipament esportiu.

El president del FC Roureda, Juan Ramón Izquierdo, ha explicat que

estem contents amb el desenvolupament de les obres. El camp comença a tenir forma i estem satisfets perquè volem un camp com el que el barri mereix.

En el mateix sentit s’ha expressat el secretari de l’Associació de Veïns, Juan Artero, que s’ha mostrat agraït per l’actuació que s’està portant a terme.

Sobretot per la quantitat de nens que juguen a futbol

i que veuran millorades les condicions de l’equipament, ha comentat.

Quan finalitzin els treballs a la Roureda i Torre-romeu, s’iniciaran les millores als altres dos equipaments. S’espera, així, que la totalitat del projecte de millora als quatres camps estigui enllestida al mes de setembre, amb la previsió que tots els equips beneficiats per aquesta inversió puguin començar la temporada 2014-2015 als seus equipaments de referència.

La col·locació de gespa artificial al camp de la Roureda suposarà més de 550.000 euros; el cost de la intervenció al camp de Torre-romeu serà de prop de 400.000. A Can Puiggener s’hi invertiran gairebé 464.000 euros i a Can Deu, més de 375.000.

Amb l’actuació s’unificaran les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres. Així mateix, i juntament amb la instal·lació de la gespa, es millorarà el tancament del perímetre dels camps i es col·locaran nous para-pilotes. També es millorarà la il·luminació dels equipaments i l’entorn dels terrenys de joc.

Amb aquests projectes, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. S’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Categories Cultura i esport, Esports Tags camp de futbol de la Roureda, esports