PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

21
Setembre
2018

El programa d’Activitats Físiques per a adults i gent gran inicia el curs amb noves activitats i nous espais

Per primera vegada s’ofereixen activitats als centres cívics de Torre-romeu i del Poble Nou

El programa d’Activitats Físiques per a adults i gent gran inicia el curs amb noves activitats i nous espais

El programa municipal d’Activitats Físiques per a adults i gent gran ha començat aquesta setmana amb diverses novetats, com és l’ampliació de l’oferta i l’increment dels d’espais on es faran activitats.

L’activitat nova d’aquest curs és l’Esquena Sana, una proposta holística que a partirdel centre de la pelvis i de la columna vertebral re-equilibra el cos, incidint en una postura correcta de manera conscient a través d'exercicis executats amb molta consciència corporal. L'objectiu final és flexibilitzar, a la vegada que enfortir, els eixos verticals i horitzontal del cos, adquirir i mantenir nous hàbits posturals i millorar l’autonomia personal.

L’altra novetat important del curs és que per primera vegada s’ofereixen activitats al Districte 7, que es desenvoluparan al Centre Cívic de Torre-Romeu i al Centre Cívic de Poblenou.

Les classes del programa ja han començat i acabaran el 15 de juny del 2019. Aquest curs, a més de l’Esquena Sana, s’ofereixen classes d’Aeròbic, Gimnàstica de Manteniment, Ioga, Tai-txi, Equilibra't, Pilates, Tonificació, Sumba, Hipopressius, Tono-Pilates, Funcional Training i Aero-sumba.

El programa compta amb uns 700 inscrits d’un total de 1.000 places, distribuïdes en diversos grups en diferents equipaments municipals. Cal tenir en compte que la demanda en determinats grups supera àmpliament l’oferta. Per això, cada any es fixa un període de preinscripció i posterior sorteig de places, que enguany va tenir lloc el passat 7 de setembre. A hores d’ara, però, encara queden places en alguns grups i el període d’inscripció continua obert a totes les oficines d’atenció ciutadana i també al Despatx Lluch.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez considera que

any rere any el programa s’intenta adaptar a la demanda de la població, segons recollim en les enquestes de satisfacció que duem a terme. Per aquest motiu, enguany apostem per ampliar l’oferta a Poblenou i Torre-Romeu. A més, és molt important posar de relleu la feina de les entitats amb les quals mantenim una col·laboració imprescindible per a la consolidació d’aquesta oferta.