PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

22
Maig
2019

El proper dissabte arriba una nova edició de la Jornada Esportiva Memorial José Carlos Urrero

És una iniciativa de l’AEE Institut Jonqueres, en col·laboració amb l’AMPA, el centre educatiu i diverses institucions, entitats i comerços

El proper dissabte arriba una nova edició de la Jornada Esportiva Memorial José Carlos Urrero

El proper dissabte, 25 de maig, l’Associació Esportiva Escolar (AEE) Institut Jonqueres, en col·laboració amb l’AMPA, el centre educatiu i diverses institucions, entitats i comerços, impulsa una nova edició, la novena, de la Jornada Esportiva Memorial José Carlos Urrero. L’esdeveniment s’allargarà tot el dia i preveu diverses activitats relacionades amb l’activitat física, entre les quals la quarta edició de la Milla Urbana. En aquesta ocasió, els diners recaptats amb la inscripció a la Milla, els tornejos i altres propostes es destinaran a proveir l’institut d’un desfibril·lador.

La 4a Milla Urbana José Carlos Urrero tindrà lloc a partir de les 9 del matí pels carrers dels entorns de l’Institut i comptarà amb diverses categories: veterans, sènior, secundària i primària.

D’altra banda, durant la jornada les pistes de l’Institut acolliran diferents activitats, com ara partits de futbol sala, voleibol i korfball, inflables i també tallers a càrrec de l’Associació Esportiva Can Deu. Altres propostes, com una exhibició del projecte Bàsquet Beat, es duran a terme al gimnàs. La Jornada esportiva ha previst, així mateix, un dinar de germanor, que consistirà en una botifarrada.

Tota la informació i inscripcions a les diferents activitats, aquí.