PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

02
Desembre
2014

El veterà atleta Josep Molins i les waterpolistes del CNS Maica Garcia i Anni Espar recullen les distincions de la Real Orden del Mérito Deportivo

Al lliurament d’avui, celebrat al CAR, els ha acompanyat el tinent d’alcalde Josep Ayuso, que ha felicitat aquests esportistes, així com també les jugadores del CNS que van recollir la distinció fa unes setmanes a Madrid

El Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat ha acollit avui l’acte de lliurament de distincions de la Real Orden del Mérito Deportivo atorgades pel Consejo Superior de Deportes. En aquest acte han recollit el reconeixement el veterà atleta de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), Josep Molins, i les waterpolistes del Club Natació Sabadell (CNS) Maica Garcia i Anni Espar. Els ha acompanyat durant la cerimònia el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso. A més d’aquests tres esportistes, també han rebut distinció de la Real Orden del Mérito Deportivo les waterpolistes del CNS Jennifer Pareja, Laura Ester, Mati Ortiz i Pili Peña. En aquest cas, aquestes quatre jugadores van recollir el reconeixement en un acte celebrat a Madrid fa unes setmanes.

Josep Ayuso ha volgut felicitar tots els guardonats sabadellencs.

Aquests esportistes són un orgull per a la nostra ciutat –ha dit–. Ho són pel seu compromís amb l’esport i amb els valors que representa com són l’esforç, el sacrifici, la superació personal o el treball en equip. I també perquè porten el nom de Sabadell allà on van i són una inspiració per a molts infants i joves.   

Així mateix, ha volgut subratllar

els mèrits de Josep Molins, tot un símbol de l’esport a Sabadell. La història del nostre atletisme no es podria entendre sense ell. I també de l’equip de waterpolo femení del CNS, les noies d’or, que no paren d’assolir èxits i superen dia a dia les més altes expectatives.

En el cas de les jugadores de l’equip de waterpolo del CNS, han estat reconegudes amb la Medalla de Plata. Josep Molins ha rebut la Medalla de Bronze. En tots dos casos es reconeixen els mèrits i circumstàncies que marquen els historials esportius i professionals de persones i entitats i suposen l’ingrés en la Real Orden del Mérito Deportivo.