PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

03
Setembre
2014

Enllestida la remodelació del Camp de Futbol de Can Puiggener, que ha inclòs la col·locació de gespa artificial

La reforma del Camp de Futbol de Can Puiggener ja és una realitat. Les obres s’han recepcionat i ahir dimarts, el CD Llano Sabadell ja va poder iniciar els entrenaments a la instal·lació municipal. Entre les actuacions que s’hi han portat a terme, s’ha col·locat gespa artificial, fet que millora notablement les condicions de l’equipament per a la pràctica esportiva. Avui han visitat el camp de futbol l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, i el president del CD Llano, Antonio González Burillo.

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha comentat que la remodelació ha suposat

una oportunitat per millorar una infraestructura del barri i posar a l’abast un espai de qualitat perquè els ciutadans i ciutadanes puguin practicar esport, ja que sempre hem entès com un dels elements fonamentals per afavorir la cohesió social i la convivència. 

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha remarcat que la remodelació

constitueix un pas més en el procés de millora de les instal·lacions esportives de la ciutat i, en concret, dels camps de futbol” i que “aquesta actuació revertirà positivament en el conjunt del barri.

El president del CD Llano, Antonio González, ha destacat que la remodelació “ens suposa una alegria molt gran”. González ha volgut “agrair el suport de l’Ajuntament” i ha subratllat que la millora  comportarà un benefici tant per al club com per a tot el barri.

Els treballs al camp, a banda de la instal·lació de la gespa artificial, han comportat la renovació de les canalitzacions de recollida d’aigües i de les instal·lacions de reg i la millora de l’entorn del terreny de joc. També s’ha renovat l’equipament esportiu (porteries, marcador i zona de banquetes). El cost de la intervenció ha estat de gairebé 464.000 euros.

Els treballs al camp de Can Puiggener s’emmarquen en un projecte més ampli que inclou la remodelació d’un total de 4 camps de la ciutat. Fins ara ja s’han portat a terme les millores, inclosa la instal·lació de gespa artificial, als camps de la Roureda, Torre-romeu i ara Can Puiggener i s’estan fent les gestions perquè les obres al camp de la Plana del Pintor - Can Deu puguin començar al més aviat possible. El global de l’actuació comportarà una inversió propera a l’1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona. Amb els projectes de millora també s’unificaran les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres.

Amb aquestes actuacions, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. S’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Categories Districtes, Esports, Urbanisme i Habitatge Tags Camp de Futbol de Can Puiggener, Districte 2, esports, remodelació, urbanisme