PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

18
Novembre
2021

Èxit de participació a la Lliga de futbol 7 de Sabadell del curs 2021/2022

La competició organitzada pel Consell Esportiu Sabadell i l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell gairebé dobla el nombre d’equips i arriba al miler de participants

Èxit de participació a la Lliga de futbol 7 de Sabadell del curs 2021/2022

La lliga de futbol 7 d’aquest curs ha experimentat un creixement molt significatiu en relació amb la temporada passada. La competició, organitzada pel Consell Esportiu Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell i l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell ha passat de 43 a 72 equips, que sumen un miler de participants. L’increment és encara més significatiu en l’apartat femení –tot i la diferència d’equips en relació amb el masculí- ja que ha passat d’haver només 2 equips inscrits el curs passat a tenir-ne 8 el present.

La lliga de futbol 7 permet als equips competir amb diversos clubs de futbol amb unes despeses econòmiques molt inferiors a la de les lligues de la Federació Catalana de Futbol.

La competició va començar el passat 16 d’octubre i es desenvoluparà durant unes 25 jornades, fins al mes de maig de l’any que ve. Per categories d’edat, la més nodrida és la prebenjamí masculina, amb 26 equips, seguida de la benjamí masculina (19) i l’aleví masculina (16).

A més, hi prenen part 3 equips de la categoria infantil masculina, que participen amb una lliga organitzada conjuntament amb el Consell Esportiu Terrassa. És el mateix cas que els cincs equips d’aleví femení i els 2 de l’infantil femení. L’equip femení en categoria juvenil participa, d’altra banda, a una lliga territorial amb diferents consells esportius de Barcelona.

La vintena d’entitats que aporten equips a la lliga de futbol 7 són les següents: AE Aristoi Footbal Academy (8 equips); UE Sabadell Nord (7); CFU Can Rull Rómulo Tronchoni (6); Centre d’Esports Sabadell (6); Planadeu Roureda (4); Cercle Sabadellès (4); Atlètic Polinyà (4); UE Castellar (4); Escola de Futbol de Sabadell (3); CE Mercantil (3); Endeka-Escola de Futbol Vila-real (3); Naise FC (3); OAR Gràcia (3); UCF Santa Perpètua (3); UE Sabadellenca (3); CD Llano (2); Escola de Futbol de Sentmenat (2); Tibidabo Torre-romeu (2); CE Llorençà (1) i el FC Palau-Solità i Plegamans (1).

Categories Esports Tags esports, futbol 7