PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

25
Juliol
2023

Finalitzen els cursets de natació de les piscines municipals, en els quals han pres part més de 500 alumnes

Finalitzen els cursets de natació de les piscines municipals, en els quals han pres part més de 500 alumnes

Un total de 537 infants i joves d’entre 3 i 15 anys han participat aquest estiu en els cursets de natació de les piscines municipals. Els cursos ja han finalitzat a les Piscines de Can Marcet, Sud (Campoamor), Parc del Nord i Olímpia, mentre que els de les Piscines Joan Serra acaben aquest divendres. Als cursets s’han fet 20 sessions de classe durant 4 setmanes.

L’Ajuntament de Sabadell, dins la programació d’activitats d’esports en període d’estiu, ofereix la possibilitat de practicar activitats aquàtiques, sigui per aprendre a nedar o per perfeccionament. Infants i joves han gaudit tant de la natació com de les activitats aquàtiques recreatives que s’organitzen dins d’aquest programa. Els grups estan diferenciats per edat:

  • Natació Preinfantil, de 3 a 5 anys: els infants es familiaritzen amb el medi aquàtic, en gaudeixen i poden arribar a ser autònoms a l’aigua.
  • Natació Infantil, de 6 a 15 anys: l’objectiu d’aquest grup és, a més d’assolir l’autonomia en nivells inicials, iniciar-se en la tècnica d’estils en nivells intermedis i avançats, tot des d’un vessant recreatiu.

Els diferents nivells de natació resten distribuïts en nivell iniciació, intermedi i avançat. Totes les classes tenen una durada de 45 minuts i compten amb monitoratge qualificat.

Divendres 21 de juliol i per acomiadar els cursets es va celebrar a cada piscina la festa de cloenda, amb portes obertes per als pares i mares de l’alumnat i poder veure així l’evolució dels nens i nenes al llarg del curset. A les Piscines Municipals Joan Serra, aquesta festa de comiat serà el proper 28 de juliol.

Categories Cultura i esport, Esports Tags Cursets de natació, Piscines municipals