PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

24
abril
2014

Jennifer Pareja i el Club Tennis Sabadell, proclamats esportista i entitat més destacats del 2013

Ha estat durant la 61 Festa de l’Esport de Sabadell, que s’ha celebrat aquest vespre al Teatre Principal

La waterpolista Jennifer Pareja i el Club Tennis Sabadell han estat proclamats avui com a esportista i entitat més destacats de l’any 2013. Ha estat durant la 61 Festa de l’Esport de Sabadell, que s’ha celebrat aquest vespre al Teatre Principal i durant la qual el jurat ha realitzat les dues darreres votacions per escollir els guanyadors de totes dues categories, que comptaven amb 10 finalistes cadascuna. La Festa de l’Esport ha estat, un cop més, un moment per reconèixer la tasca que porten a terme els esportistes, entitats, institucions i empreses i tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat.

En la categoria d’esportista més destacat, integrants de l’equip de waterpolo femení del Club Natació Sabadell s’han fet amb les tres primeres posicions. Per darrera de Jennifer Pareja, les també waterpolistes del CNS Maica Garcia i Mati Ortiz han quedat en segona i tercera posició respectivament.

En la categoria d’entitat més destacada, per darrera del Club Tennis Sabadell, el Cercle Sabadellès 1856 ha estat segon i el Club Esportiu Sant Nicolau tercer.

També al llarg de la Festa, i com a novetat enguany, el jurat ha votat quines tres entitats entre 10 finalistes serien guardonades amb el Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats. Les guanyadores en aquesta categoria han estat finalment Club Esportiu Escola Pia, Creu Alta Sabadell Bàsquet i Escola de Futbol de Sabadell.

Durant la celebració, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha agraït la seva tasca a tots aquells que fan possible l’esport dia a dia. En aquest marc, els ha felicitat pels èxits assolits, però sobre tot

per la significació que té l’esport en valors com l’aprenentatge en les regles de joc, el respecte al contrari, la disciplina dels entrenaments i posar en valor el talent entès com a capacitat creativa per superar els obstacles.

Així mateix, ha destacat

la importància que té l’esport com a metabolitzador social, participa en la salut col·lectiva de la ciutat. l’oferta esportiva que tenim a Sabadell és capaç, també, de garantir la convivència.

Per la seva part, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha subratllat que

tots i cadascun dels esports i les entitats de la ciutat demostren que l’esport no té límits. No té edats, ni fronteres. Perquè el que té l’esport són valors. A  Sabadell l’esport ha unit i ha anat de la mà de la transformació de la ciutat. Dir Sabadell és dir esport. L’esport ens dóna capitalitat. També vol dir progrés econòmic

--per l’activitat econòmica que generen a la ciutat els esdeveniments esportius--.

L’esport vol dir compromís, valors i convivència.

La Festa de l’Esport ha comptat amb el patrocini de Serveis Medi Ambient SA (Smatsa), Banc Sabadell, El Corte Inglés, Mañero Constructors, Fundació Club Natació Sabadell, Snooker Sabadell i Abant.net Premis i Publicitat. Hi col·labora Viatges i autocars Montblau.

Guardons

Durant la celebració, i com és habitual en la Festa de l’Esport de Sabadell, el Club Natació Sabadell ha rebut un homenatge especial, atès que, per la magnitud, nombre de socis, diversitat d’activitats esportives i fites assolides pels seus esportistes, no participa amb la resta d’entitats com a millor entitat de l’any.

La relació de premis d’aquesta edició, a més dels ja mencionats, han estat els següents:

La Festa de l’Esport ha ofert un especial reconeixement a tres persones pel seu treball en el món de l’esport. És el “Premi Fundació Club Natació Sabadell”, que s’ha atorgat a Ramon Serra González, per la seva dedicació al món del ciclisme; a Juan José Murillo Romo, per la seva dedicació al món del futbol; i a Josep Marquina Serna, per la seva dedicació al món del futbol sala.

El Premi “Fundació de l’Esport Sabadellenc” en homenatge a les entitats que han celebrat el seu aniversari s’ha lliurat al Club d’Escacs Arraona Merinals, pel seu 25è aniversari, al Club de Petanca Can Rull, pel seu 25è aniversari, i al Club Esportiu Mercantil, pel seu centenari.

El Premi “Abant.net” a la tasca arbitral en el món de l’esport s’ha lliurat a Jordi Suàrez Sotos.

El Premi “Snooker” a l’organització d’esdeveniments esportius ha estat per al torneig internacional mini i infantil Topbasquet “Ciutat de Sabadell”.

El Premi “El Corte Inglés” a entitats per la seva tasca de promoció de l’esport escolar ha estat per a l’Associació Esportiva Escolar Institut Ribot i Serra, Col·legi Mare de Déu de la Salut, Escola Pau Casals, Escola Mas Boadella i Institut Ferran Casablancas.

El Premi “El Corte Inglés” per la tasca de promoció de l’esport escolar s’ha atorgat a Isaac Fernández Aguilera, de l’Escola Immaculada.

El Premi “Banc Sabadell” a la projecció esportiva s’ha liurat a Alexis Rodríguez Coronado (atletisme), Pau Jover Escapa (escalada), Remei Prat Riera (handbol), Laura Cruz Ortiz (karate) i Carla Abellán Valle (waterpolo).

El Premi “Mañero Constructors” als equips que han pujat de categoria o han quedat campions de la seva competició ha estat per: Club Esportiu Sant Nicolau (bàsquet); Societat Coral Colon (billar/escacs); Club Esquash Malibú Esportiu  (esquaix); Centre d’Esports Sabadell (futbol); UD Marina (futbol) i Club Natació Sabadell (waterpolo / futbol sala).

El Premi a la integració social a través de l’esport s’ha atorgat al Club Esportiu Discapacitats San Rafael.

El Premi a l’esport per a discapacitats psíquics s’ha lliurat a Grandalla per la seva tasca de foment de l’esport en les persones amb discapacitat intel·lectual.

El XXVII Memorial “Joaquim Gorgori i Pardellans” enguany s’ha concedit a Joan Barberà Petit per la seva brillant tasca en el món del periodisme esportiu.