PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

29
Juny
2020

L’Ajuntament destina 135.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats

S’incrementa la dotació de la convocatòria com a mesura per lluitar contra els efectes de la COVID-19

L’Ajuntament destina 135.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats
Torneig Topbasquet Ciutat de Sabadell © Basquetpia

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat la convocatòria de les subvencions per a la promoció de l’esport, en la modalitat de promoció esportiva, per a l’any 2020, per un import màxim de 135.000 €. La xifra és superior als 117 mil euros destinats l’any passat, ja que compta amb una suplementació de 18.000 euros. Es tracta d’una de les mesures incorporades al pla de xoc “Sabadell després de la COVID-19” amb l’objectiu de donar suport a les entitats esportives i contribuir a la reactivació del sector esportiu. 

El termini d’execució de les activitats serà entre l’1 de gener al 31 de desembre de 2020 i hi poden sol·licitat ajuts totes les entitats i clubs inscrites al Registre Municipal d’Entitats que hagin organitzat activitats esportives. La convocatòria de l’any passat va beneficiar 46 projectes esportius, d’un total de 48 sol·licituds presentades.

Amb aquest augment de 18.000 euros es preveu poder contribuir a reactivar el sector, després de tres mesos d’inactivitat. La suplementació també beneficiarà les línies de subvenció de les activitats de promoció de l’esport escolar i de les de promoció de l’esport femení que s’aprovaran en els propers mesos.

Categories Ajuntament, Cultura i esport, Govern, Esports Tags entitats, esports, promoció de l'esport, subvencions