PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

24
Gener
2023

L’Ajuntament destina més de 180.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats

L’Ajuntament destina més de 180.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats

L’Ajuntament de Sabadell ha obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts per a projectes esportius de clubs i entitats de la ciutat. S’han convocat tres modalitats de subvencions: per a projectes de promoció de l’esport ; de promoció de l’esport escolar en horari no lectiu; i, finalment, per a projectes de promoció de l’esport femení federat.

Les subvencions seran destinades a l’execució dels projectes que es realitzin entre l’1 de gener i el 31 de desembre. L’import global és de 181.500 euros, el mateix pressupost que la convocatòria del 2022. L’any passat es van veure beneficiats per aquestes subvencions un total de 113 projectes: 64 en la modalitat de promoció esportiva; 35 en la de promoció de l’esport escolar en horari no lectiu; i 14 per a projectes de promoció de l’esport femení federat.

Promoció de l’esport

La modalitat de projectes per a la promoció esportiva té l’objecte de donar suport a les activitats de qualsevol acció que promoguin la pràctica fisicoesportiva regular a qualsevol edat, així com aquelles que són el resultat d'una programació estable de llarga durada en els àmbits de l'esport de competició, educatiu i lleure. S’ha destinat en aquesta línia un pressupost global de 101.500 euros.

Promoció de l’esport escolar

En l’àmbit de l’esport escolar en horari no lectiu poden ser objecte de subvenció les activitats d’iniciació esportiva i els jocs esportius escolars promoguts per l’Ajuntament de Sabadell. L’import total d’aquesta modalitat és de 50.000 euros.

Promoció de l’esport femení federat

En la modalitat de l’esport femení poden ser objecte de subvenció els projectes i les activitats de competició federada d’un equip o grup d’esportistes (en el cas d’esports individuals) de l’entitat en què les participants siguin com a mínim en un 50% del gènere femení. No serà objecte de subvenció l’activitat general de tota l’entitat. En aquesta modalitat s’hi destinen 30.000 euros en total.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 8 de febrer, tret de la modalitat de promoció de l’esport femení, que acaba el 10 de febrer. Poden optar a qualsevol de les tres modalitats els següents clubs, entitats i associacions sense finalitat de lucre, amb seu a Sabadell i convenientment inscrites al Registre d’Entitats:

  • El clubs esportius i les entitats i associacions esportives.
  • Les federacions esportives i els col·legis arbitrals o delegacions respectives amb seu a Sabadell.
  • Les fundacions esportives.
  • Els Centres d’Ensenyament de Primària i Secundària de la ciutat.
  • Les associacions de mares i pares d’alumnes.
  • Les associacions esportives escolars.
  • Entitats que promouen la pràctica de l’esport i l’activitat física.

Categories Cultura i esport, Esports Tags convocatòria subvencions