PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

13
Novembre
2023

L’Ajuntament inverteix més d’1M€ en renovar l’enllumenat dels equipaments esportius per millorar en qualitat i eficiència energètica

L’Ajuntament inverteix més d’1M€ en renovar l’enllumenat dels equipaments esportius per millorar en qualitat i eficiència energètica

Amb l’objectiu de millorar la qualitat dels equipaments i anar adaptant la ciutat al canvi climàtic, l’Ajuntament ha invertit més d’1 milió d’euros en la renovació de l’enllumenat a un total de 9 equipaments esportius. Els diferents projectes han comportat el canvi de les lluminàries existents per unes noves de tipus LED amb les quals es redueix el consum energètic i les emissions de CO2. El nou sistema, a més, allarga substancialment la vida útil de l’enllumenat i millora el confort visual. Tot plegat, permet augmentar l’eficiència energètica,  assolir un major estalvi i avançar en la lluita davant l’emergència climàtica.

Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros.

També s’ha renovat l’enllumenat de l’Estadi de la Nova Creu Alta, on es va substituir el sistema d’il·luminació als espais interiors (vestidors, magatzems i sales) així com a les torres ubicades al voltant del camp de futbol, amb una inversió total de l’entorn de 345.000 euros.

Així mateix, s’està renovant la il·luminació del Complex esportiu Olímpia. Els treballs compten amb un pressupost superior als 102.000 €.

Aquestes actuacions, excepte la intervenció a la Nova Creu Alta i Arraona-Merinals, formen part de les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i estan cofinançades al 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

Categories Districtes, Sabadell 2030, Edusi, Cultura i esport, Esports, Projectes Estratègics Tags canvi climatic, eficiència energètica, enllumenat, equipaments esportius