PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

06
Octubre
2021

L’Ajuntament renova el seu suport a la participació dels equips de waterpolo del Club Natació Sabadell en competicions europees

La col·laboració es concreta en la participació en la Eurolliga femenina i la Euro Cup masculina per a la temporada 2021

L’Ajuntament renova el seu suport a la participació dels equips de waterpolo del Club Natació Sabadell en competicions europees

L’Ajuntament de Sabadell i el Club Natació Sabadell (CNS) han renovat el conveni de col·laboració per mitjà del qual el consistori dona suport a la participació dels equips del CNS en les competicions Europees de waterpolo masculí i femení, d’aquest any 2021. Aquesta col·laboració es concreta mitjançant la concessió d’una subvenció directa a favor de l’entitat de 20.000 euros.

Aquesta tarda l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, han oficialitzat aquesta col·laboració amb la signatura de l’esmentat conveni.

L’activitat concreta es tracta de la participació en competicions d’àmbit europeu (Euro Cup masculina i Eurolliga femenina), que projecta a la ciutat de Sabadell a nivell estatal i internacional i amb repercussió mediàtica.. La participació d’aquests equips en aquestes competicions ha permès la retransmissió de partits per televisió i streaming,

En el cas del waterpolo femení, els partits de streaming van tenir una audiència acumulada de 50.000 espectadors al continent europeu i els partits oferts per Esport 3_TV3 (els corresponents a la Final Four de la LEN trophy) van acumular una audiència de 60.000 espectadors.

Pel que fa al waterpolo masculí els partits de streaming van tenir una audiència acumulada de 80.000 espectadors al continent europeu, la qual cosa suposa una major visibilitat i difusió per a la ciutat de Sabadell, amb la projecció de la marca Sabadell en el panorama estatal i internacional.

L'alcaldessa ha explicat que

"amb aquest conveni volem sumar i contribuir perquè l'esport de Sabadell continuï sent un referent arreu. Tant els equips de waterpolo del CNS com el propi Club són grans ambaixadors de la nostra ciutat a nivell internacional. Amb l'acord i l'aportació municipal, els donem suport en la seva trajectòria i reforcem la projecció de Sabadell a Catalunya, Espanya i al món".

El Club Natació Sabadell col·labora de manera activa en les activitats esportives municipals, en altres activitats esportives de la ciutat (Mitja Marató de Sabadell, la cursa del Rodal i diverses curses atlètiques més) i en la Fira de Formació Professional. També té protagonisme a la Festa de l’Esport on  rep una menció especial per la seva trajectòria.

Categories Cultura i esport, Esports Tags Club Natació Sabadell, waterpolo