PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

19
Febrer
2016

L’alcalde rep l’atleta Genzebe Dibaba, gran atracció del míting del Centenari de la Federació Catalana a la Pista Coberta

L’alcalde rep l’atleta Genzebe Dibaba, gran atracció del míting del Centenari de la Federació Catalana a la Pista Coberta

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha rebut avui l’atleta etíop Genzebe Dibaba, hores abans de la seva participació al míting internacional d’atletisme de commemoració de la Federació Catalana d’Atletisme, que té lloc avui a la Pista Coberta de Catalunya. Dibaba està considerada la millor atleta del 2015 i tot just acaba de batre el rècord de la milla en pista coberta, a Estocolm, que posseïa des del 1990 la romanesa Doina Melinte.

L’acte de recepció de l’estrella mundial de l’atletisme ha comptat també amb la presència de la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, Joan Villuendas i Josep Maria Antentas, president i vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, respectivament.

Aquesta tarda, Genzebe Dibaba participarà a la prova de 3.000 metres llisos, on espera baixar dels 8 minuts i 20 segons (el rècord del món està al en 8 minuts i 16 segons). El míting de la Pista Coberta tanca el programa d’actes del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme i compta amb una participació d’atletes nacionals i internacionals de primer nivell.

L’atleta etíop està en plena preparació dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro d’aquest estiu, on participarà a la prova dels 5.000 metres. Abans, però participarà en les proves que conformen la Diamond League i al campionat del mon en pista coberta de Portland, el proper mes de març.