PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

21
Març
2023

L’arribada de la Volta a Sabadell comportarà variacions en el trànsit i el transport públic

L’arribada de la Volta a Sabadell comportarà variacions en el trànsit i el transport públic

L’avinguda de Francesc Macià serà el proper dijous 23 de març el punt final de la quarta etapa de la Volta Ciclista de Catalunya que es desenvoluparà entre Llívia i Sabadell. L’esdeveniment provocarà afectacions de trànsit a tot el recorregut d’entrada a Sabadell, entre les 16 i les 18 h, donada tota la caravana de vehicles que acompanyen la cursa; a més, però, alguns carrers romandran tallats durant bona part del dia.

Els ciclistes entraran a la ciutat havent passat per Castellar del Vallès, per la B-124, la carretera de Prats de Lluçanès, l’avinguda Onze de Setembre, la ronda de Zamenhof i l’avinguda de Francesc Macià. L’horari previst d’arribada dels ciclistes es preveu a les 17 h. Aquestes són les principals afectacions:

voltatransit

Avinguda de Francesc Macià

Entre les 8 i les 21 hores es tallarà el tram entre la plaça de la Concòrdia i el carrer de Pi i Margall. A les 11 i fins les 21 hores s’ampliarà el tall des de Pi i Margall i fins a la plaça de Catalunya. A partir de les 15 hores es tallarà l’accés al lateral que estarà prèviament reservat pels autocars de la Volta. El dijous 23 no es podrà estacionar a l’avinguda de Francesc Macià ni al lateral. Tampoc es podrà aparcar al tram de zona blava de l’avinguda de Prat de la Riba així com a l’avinguda de Lluís Companys i l’espai de terra del costat.

Recorregut de la cursa

Es tallarà totalment al trànsit l’itinerari de pas de cursa entre les 16 i 18h aproximadament. Quedarà afectada la circulació de tots els carrers, aparcaments i guals que aboquen a l’itinerari per on transcorre la cursa. El dia de la cursa no es podrà estacionar a la ronda de Zamenhof.

Creu Alta

L’àmbit de Creu Alta que es troba envoltat per la cursa tindrà restriccions entre els 16 i les 18 h. Es tracta de la zona delimitada per la carretera de Prats, Onze de Setembre, Ronda Zamenhof, Eix Macià, Josep Tarradellas i Gran Via. En aquella franja horària només es podrà accedir per Francesc Layret, Carrer Major o Carrer Dinarès, i la sortida serà pel carrer de Francesc Layret. La resta d’entrades i sortides quedaran afectades pel tall de l’itinerari de cursa.

Ronda Ponent

Quedarà tallada el trànsit en direcció nord entre les 16 i 18h. Es recomana fer servir itineraris alternatius per la Ronda Oest, Gran Via, N-150 o passeig de Can Feu.

Transport públic

El transport públic urbà, interurbà i transport escolar quedarà afectat pel tall de l’Eix Macià entre les 8 i les 21h i a l’itinerari de cursa entre les 16 i 18h. Es recomana consultar la informació de TUS i dels diferents operadors de transport.

Enllaços d’interès:

Resum afectacions

www.sabadell.cat/mobilitat

www.tus.es

www.voltacatalunya.cat/cat/