PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

16
Juny
2021

La Bassa i les piscines municipals estan a punt per rebre una nova temporada d’estiu

La Bassa i les piscines municipals estan a punt per rebre una nova temporada d’estiu

La Bassa i les piscines municipals estan a punt per rebre una nova temporada d’estiu

Les piscines municipals i la Bassa entren en funcionament el proper 22 de juny prenent, com la temporada passada, totes les mesures de prevenció per la situació derivada de la COVID-19. Des de fa unes setmanes es treballa per tenir a punt els equipaments, que funcionaran en un marc d’acció similar al de l’estiu passat. 

Les piscines reduiran l’aforament permès i s’establiran dos torns per jornada, la qual cosa permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà l’oportunitat que més persones puguin gaudir de les piscines. Per accedir a les instal·lacions, caldrà adquirir les entrades –es mantenen els preus reduïts– de manera anticipada i preferentment per Internet. 

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora d’Esports, Laura Reyes, han fet una visita aquest matí a la Bassa, on han pogut comprovar que la instal·lació, com la resta de piscines municipals, està ja a punt per començar.  

Durant la visita, l’alcaldessa ha comentat que 

“enguany també comptarem amb La Bassa i les piscines municipals com una oportunitat de lleure i com una mostra més de normalitat malgrat la COVID-19. Hi hem estat treballant mesos per fer possible una  temporada en la qual, com l’any passat, prendrem totes les mesures de prevenció per garantir uns equipaments segurs on gaudir de l’aigua i el bon temps a l’aire lliure”. 

Farrés ha animat la ciutadania a 

“evitar el vehicle privat i fer ús del transport públic per desplaçar-se a les piscines, sobre tot a La Bassa, que està al costat del Punt de Vacunació massiva instal·lat a la Pista Coberta” i ha recordat “que hi ha una línia de bus gratuïta que connecta el Punt de Vacunació i la zona esportiva de Sant Oleguer amb les línies de bus urbà i interurbà i les línies de FGC i RENFE cada 15 minuts”.  

Les piscines municipals obriran les portes el 22 de juny. La temporada a les piscines d’Olímpia i a Campoamor finalitzarà el 12 de setembre, mentre que Cal Marcet i Parc del Nord obriran fins al 3 de setembre. Pel que fa a la Bassa, obrirà les portes del 22 de juny al 31 d’agost. Els horaris dels torns seran al matí, de 9.45 a 14.15 h, i a la tarda, de 15 a 19.30 h. 

Compra per Internet i anticipada

La compra d’entrades serà preferentment per internet. Tot i això, també es podran adquirir a les piscines de 4 a 7 de la tarda, sempre per a dies posteriors. Les entrades dels infants de 0 a 3 anys, tot i ser gratuïtes, també caldrà reservar-les.

Pel que fa als preus, varien segons l’equipament, si és festiu o cap de setmana i el grup d’edat, amb reduccions per a col·lectius com ara infants i joves menors de 15 anys, jubilats, pensionistes o persones amb discapacitat. L’entrada individual per a més grans de 15 anys serà de 2 € a les piscines i 2,50 € a la Bassa (2,5 € i 3,50 €, respectivament, dissabtes, diumenges i festius). Aquest any tampoc hi haurà els abonaments de temporada.

Autobús i estacionament a la Bassa

Mentre estigui en funcionament el punt de vacunació massiva de la Pista Coberta, les persones que vagin a la Bassa podran utilitzar la línia d’autobús que connecta cada 15 minuts de manera gratuïta la Pista amb els serveis de bus urbà i interurbà i amb les estacions de Plaça Major de FGC i RENFE Centre. 

Pel que fa als ciutadans i ciutadanes que hi vagin en cotxe, només podran aparcar a l’esplanada adjacent a La Bassa les persones amb mobilitat reduïda. La resta podran accedir per deixar o recollir infants però no hi podran estacionar. En aquest sentit, s’ha habilitat un aparcament al costat de les piscines municipals Joan Serra però es recomana el trasllat a La Bassa a peu o en transport públic. 

Categories Cultura i esport, Esports Tags esports, la Bassa, piscines municipals, temporada estiu