CA EN ES
 
          

ESPORT

 

12
Juny
2014

La Bassa i les piscines municipals obren temporada el 18 de juny

S’introduirà un sistema que permet als usuaris que comprin l’entrada poder sortir de l’equipament i tornar a entrar el mateix dia.

La temporada 2014 de la Bassa i les piscines municipals de Sabadell donarà el tret de sortida el proper 18 de juny. D’aquesta manera, i un any més, els sabadellencs i sabadellenques disposaran de propostes per gaudir de l’estiu i del lleure a l’aire lliure, a més de fer exercici. La Bassa obrirà les portes des del 18 de juny i fins al 31 d’agost. Les piscines municipals de Cal Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor obriran fins al 5 de setembre.

Avui, durant la presentació de la temporada, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha ressaltat la tasca que l’Ajuntament i el conjunt de professionals de la Bassa i les piscines desenvolupen per 

oferir cada cop un millor servei als usuaris i usuàries, i cal agrair especialment la feina de les persones que treballen en aquests equipaments, que porten a terme la seva tasca amb gran qualitat i professionalitat.

Entre les novetats per aquesta temporada, Ayuso ha explicat que tant a la Bassa com a les piscines municipals es comptarà amb desfibril·ladors. Així mateix, ha comentat que es podrà comprar a taquilla entrada anticipada per un altre dia.

Una altra de les novetats és que s’introduirà un sistema que permet als usuaris que comprin l’entrada poder sortir de l’equipament i tornar a entrar el mateix dia. 

Pel que fa a la Bassa, entre les novetats s’han col·locat noves taules a la zona de picnic i hi ha un sistema d’accés ràpid per a les persones que disposin d’abonament, disposin ja d’una entrada o col·lectius específics. Val a dir, també, que com cada any s’han portat a terme les actuacions de manteniment oportunes al conjunt de les instal·lacions. 

La Bassa i les piscines municipals afronten la temporada amb la previsió que, un any més, rebran milers de visitants. L’any 2013, la Bassa va rebre un total de 145.580 banyistes, superant la xifra de 2012 (145.281) i àmpliament la mitjana dels darrers 10 anys, situada en 120.714 persones. El conjunt de piscines municipals va registrar una afluència global de més de 98.000 persones. La distribució per equipaments va ser la següent: Olímpia: 26.321; Parc del Nord: 20.423; Campoamor: 27.038; i Cal Marcet: 24.332.

La Bassa obrirà cada dia de 10 del matí a 2/4 de 8 del vespre. Mentrestant, les piscines municipals estaran obertes els dies feiners d’11 del matí a 2/4 de 8 del vespre i els dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a 2/4 de 8 del vespre.

Pel que fa als preus, n’hi ha de diferents per entrada individual o de grup, segons l’edat i els dies i també abonaments individuals, de 10 visites o abonaments familiars. Els menors de 4 anys no paguen entrada.

Cursets de natació

L’Ajuntament de Sabadell, un cop més, dóna la possibilitat als ciutadans i ciutadanes de practicar activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats podran gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives.

Les activitats es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet, Campoamor, Parc del Nord i Joan Serra. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat).

Més informació a:

www.sabadell.cat

http://www.sabadell.cat/ProgramesEsportius/p/estiu_cat.asp

Categories Cultura i esport, Esports Tags activitats físiques, esports, La Bassa, piscines