PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

05
Agost
2021

La Bassa i les piscines municipals van rebre fins al 31 de juliol un total de 138.118 persones

La Bassa i les piscines municipals van rebre fins al 31 de juliol un total de 138.118 persones

Bona afluència de banyistes en aquestes primeres setmanes de la temporada. La Bassa i les piscines municipals han rebut entre el 22 de juny i el 31 de juliol un total de 138.118 persones. Són dades molt destacades, que confirmen el bon funcionament dels equipaments i de les mesures adoptades davant la COVID-19. Entre les xifres, destaquen també les 100.651 entrades venudes per Internet fins al 31 de juliol, cosa que consolida l’èxit d’aquest sistema per a l’adquisició de tiquets per part dels ciutadans i ciutadanes.

En aquest marc, l’alcalde accidental, Pol Gibert, ha comentat que

“el servei que ofereixen les piscines, com també el conjunt de mesures que hi hem pres amb motiu de la situació sanitària, estan funcionant i troben una molt bona resposta per part de la ciutadania. Així ho apunten les dades, que mostren que els sabadellencs i sabadellenques valoren molt aquests equipaments com un espai de lleure i descans durant l’estiu”.

Pel que fa a les diferents instal·lacions, la Bassa ha rebut 90.554 banyistes i les piscines de Cal Marcet, Olímpia i Campoamor un total de 37.420 usuaris i usuàries. Són xifres considerablement superiors a les registrades l’any passat, en el primer estiu de pandèmia, quan a la Bassa, a 31 de juliol, hi havien accedit 34.623 persones i a les tres piscines, un total de 18.856. Val a dir, però, que l’any passat tant la Bassa com Cal Marcet, Olímpia i Campoamor van obrir el 5 de juliol i enguany l’inici de temporada ha estat el 22 de juny.

D’altra banda, entre els usuaris i usuàries de la Bassa, enguany es compten més de 23.000 banyistes procedents de casals o com a part de grups concertats.

Pel que fa a la piscina de Ca n’Oriac, que l’any passat va obrir l’1 d’agost per la reforma que s’hi va portar a terme, ha registrat fins al 31 de juliol una afluència de 10.144 visitants.

Enguany, amb motiu de la COVID-19, la Bassa i les piscines municipals redueixen l’aforament i es mantenen, com l’any passat, dos torns per jornada, la qual cosa permet netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i dona l’oportunitat que més persones puguin gaudir dels equipaments.

Per accedir a les instal·lacions, cal adquirir les entrades –es mantenen els preus reduïts– de manera anticipada i preferentment per Internet, tot i que també es poden comprar de manera presencial i sempre per a dies posteriors.

Categories Cultura i esport, Esports Tags la Bassa, piscines, piscines municipals, temporada estiu