PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

14
Febrer
2023

La Copa del Món Júnior d’Esgrima torna a Sabadell, amb prop de 120 participants

Serà novament en la modalitat Floret Masculí Júnior individual i per equips

La Copa del Món Júnior d’Esgrima torna a Sabadell, amb prop de 120 participants

El Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell acollirà els propers 18 i 19 de febrer la Copa del Món Júnior d’Esgrima, en la modalitat de Floret Masculí júnior, individual i per equips. Serà la quarta vegada que Sabadell sigui la seu d’aquesta competició, que acollirà un total de 118 tiradors en representació de vint-i-set països

La competició forma part del calendari de proves del circuit internacional de la Copa del Món Júnior i com ja ve sent habitual, la de Sabadell serà la cita que tancarà la competició d’aquesta temporada. Començarà dissabte 18, a partir de les 9 del matí, amb la competició individual. El diumenge 19 serà el torn de les proves per equips, en què participaran fins a una vintena de seleccions nacionals. L’esdeveniment compta amb 3 tiradors sabadellencs del club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, que participaran tant en la competició individual com formant part de la selecció espanyola.

La competició començarà a les 9 del matí. L’entrada és gratuïta. Durant la presentació, avui, del torneig, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat la importància per a la ciutat que s’hagi consolidat una prova oficial del circuït internacional d’esgrima.  La regidora, a més, ha agraït al Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms i als organismes federatius

“la confiança i l’esforç dedicat en la organització d’aquesta prestigiosa competició, pels èxits dels esportistes i de tots els participants, que són garantia per a les properes edicions d’aquesta Copa del Món d’Esgrima a Sabadell”.

“Aquesta competició s’afegeix a la resta d’esdeveniments esportius d’alt nivell,  que s’organitzen a Sabadell i que la consoliden com a ciutat activa esportivament”, ha afegit Laura Reyes.

Per la seva part, Elvira Lupascu, vicepresidenta del Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms, que coorganitza l’esdeveniment, ha assenyalat que

“aquesta copa del món és l’última del circuit júnior de la temporada”.

I Miquel Ojeda, president de la Federació Catalana d’Esgrima, ha apuntat que

“pocs llocs són més adients que Sabadell per les seves instal·lacions, la seva ubicació i l’organització que duu a terme el club”.

Organitzen aquesta competició la Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, la Federació Europea i la Federació Internacional d’Esgrima. Hi col·laboren l'Ajuntament de Sabadell, el Centre Educatiu Jaume Viladoms, el Consell Català de l'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consejo Superior de Deportes. Compta, a més, amb el patrocini de Greening Group i Klaams.

Categories Esports Tags Esgrima, Esports