PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

24
Desembre
2021

La cursa del riu Ripoll i la Cap d’Any Race acomiaden l’any amb mesures per garantir la seguretat de la salut

La cursa del riu Ripoll i la Cap d’Any Race acomiaden l’any amb mesures per garantir la seguretat de la salut

Les curses atlètiques del Riu Ripoll i Cap d’Any tornen a celebrar-se, després de què l’any passat no es duguessin a terme a causa de la pandèmia. Aquest any, però, les dues propostes esportives aplicaran les mesures adients per garantir la salut dels participants.

La dinovena edició de la Cursa Rodant pel riu Ripoll del proper diumenge 26 de desembre, amb sortida a les 11 del matí, estrena un nou recorregut de 8,4 km completament plans. La sortida i arribada està situada al carrer Fàbrica dels nois Buxó. La cursa s'orienta en direcció nord fins al pont de fusta situat sota el pont de Castellar; la tornada es farà pel carrer Jonqueres.

La cursa està limitada a 500 participants que aniran sortint de forma esglaonada per evitar aglomeracions. La cursa l’organtiza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell

Cap d’Any Race

La cursa de cap d’any de Sabadell arribarà el divendres 31 de desembre a la seva desena edició. Per tal de poder dur-la a terme amb total seguretat, l’entitat organitzadora ha pres les mesures adients, que afecten, entre d’altres, la recollida dels dorsals (amb avisos SMS amb horari assignat); la crida als calaixos de sortida per fer-la esglaonada i alhora fluida o l’obligatorietat de dur la mascareta fins a l’inici i en acabar.

La cursa té el recorregut habitual de 5 km amb sortida-a les 5 de la tarda- i arribada a la plaça de la Creu Alta, davant del pavelló poliesportiu municipal de Cal Balsach. Com és habitual, s’organitzaran curses infantis per a menors de 12 anys, amb recorreguts, de 1.000, 500 i 200 metres en funció del tram d’edat.

Categories Esports Tags Cursa de Cap d'Any, cursa riu Ripoll, esports