PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

23
Maig
2022

La Festa de l’Esport recupera la plena normalitat i es celebrarà el proper divendres 3 de juny

En aquesta edició tots els premis, incloses les distincions als finalistes a esportista i entitat més destacats, es lliuraran el dia 3 al Teatre Principal

La Festa de l’Esport recupera la plena normalitat i es celebrarà el proper divendres 3 de juny

La Festa de l’Esport arriba a la 68a edició i recupera la plena normalitat després que l’any passat es celebrés però encara amb restriccions. La celebració tindrà lloc divendres, 3 de juny, a les 19.30h de la tarda al Teatre Principal. En aquesta ocasió com a novetat, tots els premis, incloses les distincions als finalistes a esportista i entitats més destacats, es lliuraran en l’acte del dia 3.

Avui l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha destacat el fet que la celebració

“torni a la normalitat” i ha comentat que la Festa “premia el talent, en aquest cas el de l’àmbit esportiu. Posem en valor aquest talent com també les ganes de treballar plegats i de trobar-nos”. Així mateix, ha ressaltat que “és una Festa que fa possible molta gent” i com a través de l’esport “Sabadell és un referent”.

A hores d’ara, els membres del jurat de la Festa ja han escollit els finalistes a esportista i entitat més destacats després de diverses reunions en les quals s’ha deliberat sobre els 47 historials presentats: 17 d’entitats i 30 d’esportistes.

Les entitats finalistes són: Joventut Atlètica Sabadell; Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms; Centre d’Esports Sabadell FC; CFU Can Rull Rómulo Tronchoni; OAR Gràcia Sabadell; Club Esportiu La Creu; Club Triatló Sabadell; Club Tennis Sabadell; Cercle Sabadellès 1856 i Motor Club Sabadell

Els esportistes finalistes són: Judith Forca (Waterpolo); Maica Garcia (Waterpolo); Aleix Gómez (Handbol); Óscar Salguero (Natació Adaptada); Emma Garcia (Natació Artística); Anna Ruiz (Patinatge Artístic); Jesús Oviedo (Tir Olímpic); Nona Pérez (Waterpolo); Iker Pajares (Esquaix), i Josep Colomé (Triatló).

El Teatre Principal, escenari habitual

 Després de la suspensió dels actes del 2020, la Festa de l’Esport va tornar torna a celebrar-se la passada tardor al Teatre Principal. La pandèmia va obligar a celebrar l’esdeveniment amb les mesures de seguretat oportunes. A més, però, la covid i l’any de parèntesi van incidir en el desenvolupament de l’acte, ja que es van valorar els historials del 2019 i 2020. Ara, la coneguda Nit de l’Esport torna al seu format habitual.

Relació de premis i homenatges

A més de conèixer l’esportista i entitat més destacats, s’atorgaran els següents guardons:

 • Premi a la Promoció de l’esport. Les entitats finalistes, de les quals s’escolliran a tres, són: Unió Excursionista de Sabadell; AE Can Deu; Creu Alta Sabadell Bàsquet; Club Rítmica Sabadell; Falcons Sabadell Associació Esportiva; Escola de Futbol de Sabadell; Associació Esportiva 5 Quilòmetres Sabadell
 • XXXIV Premi Joaquim Gorgori, al periodista Javi Gascón Ríos.
 • Premi a la Projecció Esportiva als esportistes: Núria Nasarre; Luka Khidasheli; Ivet Sala; Alejandro Cilveti i Marcel Teclas.
 • Premi a la Promoció de l’esport per a discapacitats físics i psíquics a Antonio Valverde Parente.
 • Premi a la dedicació al món de l’esport a Ramon Turet; Jordi Vallhonrat i Mercedes Romero.
 • Premi a l’esdeveniment esportiu per al Cercle Sabadellès 1856, organitzador del campionat d’Espanya de Tennis.
 • Premi Integració Social per mitjà de l’esport a l’Associació de Veïns de les Termes.
 • Premi a la tasca arbitral a Marta Cabanas (Waterpolo).
 • Premi als centres escolars: Ampa Col·legi Sagrada Família; AEE Institut Pau Vila; Col·legi Vedruna Immaculada Sabadell; AFA Escola Can Llong, i Col·legi Serra
 • Premi a la coordinació de l’esport escolar per a Marta Torras (Col·legi Sagrada Família)
 • Aniversaris 2021: 50 anys del Panathlon Club Sabadell; 50 anys del Club de Patinatge Artístic de Sabadell; 100 anys de la Joventut Atlètica de Sabadell; 125 anys de la Societat Coral Colon.
 • I com ja és habitual dels del 1993, la festa retrà un homenatge especial al Club Natació Sabadell per la seva trajectòria que l’ha portat a ser un dels clubs més destacats de Catalunya, de l’Estat i fins i tot a nivell internacional.

Més informació